samsung youniversity platform 2023

Samsung YOUniversity platforma 2023 | Idealno mjesto za učenje i zabavu, ali i besplatno testiranje Galaxy pametnih uređaja!

Samsung donosi nastavak svoje platforme za studente YOUniversity, uz koju će studenti i dalje imati priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput iskoristiti brojne sjajne pogodnosti. U suradnji s odabranim fakultetima i alumni klubovima Samsung će odabranim studenticama i studentima ponuditi niz aktivacija osmišljenih samo za njih, koji će biti dostupni na platformi. Također, studentice i studenti će imati besplatnu mogućnost testirati najnovije uređaje Galaxy S23 serije, Galaxy Z Flip4 i Watch5. I dodajmo, ova inovativna platforma okuplja više od 7000 registriranih korisnika.

Aktivnosti platforme YOUniversity predstavljaju kombinaciju digitalnih i live aktivacija. A putem njih će studenti moći sudjelovati, imajući priliku bolje se upoznati, učiti i zabaviti se. Ali i usput osvojiti neke sjajne pogodnosti. Uz to, suradnja s odabranim sveučilištima uvest će program i pomoći mu da se proširi na širu studentsku populaciju te ostale kolege.

U ovu inicijativu su uključene i brojne obrazovne institucije iz Hrvatske, poput ZŠEM Zagreb, PVZG i VelerRi Rijeka, Pazin, Poreč i FMTU. A uz obrazovne institucije, dio projekta su i brojne studentske i ostale organizacije. To su YOUNG LEADERS FORUM, LEAP Zagreb, TEDxZagreb, SC Zagreb & HUKI. Jednostavno, Samsung YOUniversity je jedinstvena i unikatna platforma za studente!

Samsung YOUniversity platforma nudi i Try&Buy aktivacije

YOUniversity je inicijativa s pravom, mladenačkom atmosferom i mogućnostima. Pomoću nje studenti mogu uživati u mnoštvu zabavnih i korisnih sadržaja, ali uz brojne pogodnosti. A među pogodnostima je i Try&Buy, nesvakidašnja mogućnost da prijavom na platformu i ostvarenjem uvjeta isprobaju Galaxy Z Flip4 pametni telefon, ali i uređaje iz nove Galaxy S23 serije koji uključuju i flagship model Galaxy S23, što će pružiti jedinstveno iskustvo korištenja i mogućnost da iz prve ruke osjete moć i potencijal ovih pametnih uređaja. Napomenimo da ova aktivacija traje do petka, 30. lipnja 2023. godine.

Osim toga, na YOUniversity platformi studenti će imati priliku i saznati sve o brojnim događajima koji ih očekuju u narednom periodu jer će YOUniversity nastaviti korisnicima pružati zanimljive i poučne načine da steknu nova iskustva, povežu se s kolegama i iskažu svoju kreativnost. Također, u Hrvatskoj će biti održana i tri Plug-In eventa i to u Zagrebu, Rovinju i Opatiji. Više informacija o Samsung YOUniversity platformi potražite na mrežnim stranicama na adresi hr.youniversity.club.

VIDEO: Solve for Tomorrow: For a better future | Samsung

Tagged