vaseline baby jelly - 2022.

Vaseline Baby Jelly – hidratantni vosak koji s posebnom brigom njeguje bebinu kožu

Ako imate suhe ruke, usne ili kožu, u tim se trenucima u pomoć zove Vaseline. To je najpoznatiji svjetski vosak koji ima više od 100 načina primjene za zaštitu i brigu tijela. Od sada, jedan od njihovih proizvoda pomno je kreiran za njegu najmlađih članova obitelji – beba. Najpopularniji hidratantni vosak stvorio je proizvod za djecu pod nazivom “Vaseline Baby Jelly”, koji s posebnom brigom njeguje bebinu kožu. Onu najosjetljiviju, nježnu, s najviše zahtjeva za dodatnom pažnjom i hidratacijom.


Ružičasti Baby Jelly sadrži čistu i nježnu formulu, a proizveden je od trostruko pročišćenog kozmetičkog voska, kako bi se uklonile nečistoće i mirisi koji iritiraju kožu djeteta bez ostavljanja masnih tragova. Zadržava prirodnu vlažnost kože i ne zatvara pore, kako bi pomogao prirodnoj barijeri da se oporavi od svakodnevnog izlaganja okidačima iz okoliša koji je narušavaju – poput pelena. Baš zato, najčešći problem koji se javlja kod beba je pelenski osip, sada je lakše rješiv uz svakodnevnu brigu o bebinoj koži uz pomoć Vaseline voska za bebe.

Vaseline Baby Jelly zahvaljujući gustoći štiti suhu kožu, pogotovo u hladnijim zimskim danima

Istraživanja su pokazala da ako se u prvih šest mjeseci bebina koža zaštiti i njeguje može se prevenirati pojava suhoće i nadraženosti. U djelovanje i moć ovog novog saveznika beba uvjerile su se i poznate hrvatske mame influencerice. Dugotrajno korištenje Vaseline Baby Jelly voska pomogao im je u prevenciji kožnih problema, kao što je pelenski osip. A malo ovog moćnog kozmetičkog preparata ukrale su i sebi – za njegovane ruke, stopala ili usne. Ova nova Baby linija može se koristiti kao dnevna hidratantna krema za tretiranje suhih područja na licu i tijelu vaše bebe, a ne samo oko područja pelena. Nježan, pedijatrijski odobren i formuliran za ublažavanje suhoće Baby Jelly dovoljno je snažan i za korištenje na osjetljivoj koži odraslih.

I dok se svaka beba najsigurnije osjeća u maminim rukama, svaka mama najsretnija je kad vidi osmijeh na licu svoje bebe. Baš zato, jasno je da će ovog moćnog saveznika u praktičnom pakiranju dijeliti i beba i mama, uz tatinu asistenciju. Već desetljećima, Vaseline je jednostavno i brzo rješenje u borbi protiv mnogih problema, najčešće suhe i oštećene kože. A nove generacije, uz koje će Vaseline biti od malih nogu, zasigurno će stvoriti najveće obožavatelje ovog kultnog branda. Više doznajte na mrežnim stranicama tvrtke na adresi vaseline.com.

Tagged