igor mešin i rene bitorajac / poliklinika medical body balance zagreb / 2019.

Poliklinika Medical Body Balance – fizikalna medicina, rehabilitacija, ortopedija i traumatologija

Omiljena lica s malih ekrana, televizijski, kazališni i filmski glumci Igor Mešin i Rene Bitorajac stigli su ponovno u “našu malu Polikliniku”, točnije, ugostila ih je Poliklinika Medical Body Balance. No, suprotno popularnoj TV seriji, ovoga puta su se njih dvojica našli u potpuno drugačijem ambijentu. I to ne kako bi snimili nove kadrove televizijske serije, već kako bi se nakon napornih snimanja rehabilitirali i opustili.


U Poliklinici Medical Body Balance za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju sa fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom, pod budnim okom fizioterapeuta Velibora Viboha, izabrali su niz fizikalnih tretmana primjenom dekompresijskih, manipulativnih i drugih tehnika terapije.

Klinika ima svjetski poznati aparat Indiba Actov CT9 za rehabilitaciju nakon ozljeda

Tu ćete naći i Huber, kao rehabilitacijsko – sportski uređaj namijenjen jačanju mišića, razvoju koordinacije, stabilizacije i propriocepcije. Također, on pruža dijagnostiku poput analize sastava tijel, a analizira i biomehaniku hoda. Yumeiho tretman se obavlja kada se utvrdi poremećaj težišta tijela, odnosno disbalans koji može nastati kod različitih bolesti unutarnjih organa i/ili lokomotornog sustava.

To su samo su neki od tretmana kojima su se podvrgnuli naši popularni glumci. A uz savjete stručnjaka rehabilitirali su svoju mišićno – koštanu strukturu, kako bi jesen dočekali zdravi i fit te spremni za nove uloge.

Poliklinika Medical Body Balance

Poliklinika Medical Body Balance je poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju s fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom. Nalazi se u Zagrebu, između parka Maksimir i KBC-a Zagreb (bolnica Rebro) na adresi Ulica Frane Kesterčaneka 2b. Vlasnik i ravnatelj poliklinike je Velibor Viboh, dipl. physioth., službeni fizioterapeut Hrvatske DAVIS CUP reprezentacije i naše najbolje tenisačice Donne Vekić.

Tim Poliklinike Medical Body Balance čine visoko školovani fizioterapeuti koji pokrivaju cjelokupan spektar osnovnih i specijalnih fizioterapijskih tehnika. Oni svakodnevno surađuju s doktorima fizijatrima, ortopedima, neurolozima, radiolozima, kiropraktičarima i nutricionistima.

  • preko 600m2 terapijskog prostora
  • 200 dodatnih edukacija iz specijalnih tehnika na razini cijeloga tima
  • više od 5.000 zadovoljnih pacijenata i preko 10.000 odrađenih dekompresijskih terapija u zadnjih 5 godina
  • preko 10 godina primjene manualne i dekompresijske terapije u različitim dijagnozama
  • posjećuju nas pacijenti iz preko 10 različitih zemalja svijeta
  • web: bodybalance.hr

Tagged