nera lešić - donje rublje nera lingerie paris - 2021.

Nera Lešić na Milanskom tjednu mode predstavila brend “NERA Lingerie”

Hrvatska manekenka Nera Lešić je nakon desetogodišnje karijere modela na Milanskom tjednu mode predstavila svoj modni brend “NERA Lingerie”. Vođena mišljenjem kako se donjem rublju često ne pridaje dovoljno pažnje, prije samo godinu dana lansirala je ovaj brend luksuznog donjeg rublja koje se proizvodi u Parizu.

“Jako je puno vremena i truda uloženo u samu proizvodnju i traženje najfinijih materijala. Rublje je od čiste svile iz Italije, satena te visoko kvalitetne čipke iz Francuske. Naša kolekcija je vrlo šarolika i imamo noćne haljine, seksi setove, sportske i elegantne setove. Točnije, za svakog se može naći ponešto”, rekla je Nera Lešić, mlada magistrica međunarodnih odnosa i diplomacije.

Potvrdu da ide joj dizajniranje donjeg rublja “ide u dobrom smjeru” dobila je ekskluzivnim predstavljanjem limitirane kolekciju na Milan Fashion Weeku. Tako se donje rublje NERA Lingerie našlo pored svjetskih brendova kao što su Versace, Dolce&Gabbana, Prada te ostala svjetska imena. A sve te kvalitete prepoznali su i objavili modni časopisi poput Elle, Marie Claire i mnogi drugi.

Nera Lešić predstavlja donje rublje koje se ističe luksuzom, elegancijom, ali i činjenicom kako je sve ručni rad

“Jako sam sretna što sam uopće mogla prezentirati svoje rublje na eventu kao što je Milanski tjedan mode. To što nas je netko prepoznao i što smo dio ovog eventa, znači da je naš trud i kvaliteta viđena i da se radi o svjetskom proizvodu”, rekla je Nera.

“Ova modna revija je veliki uspjeh i otvara nove mogućnosti za sve ubuduće što slijedi, a vjerujem da slijedi nešto ogromno. Vidim da se rad i disciplina isplate. Imam velike planove i nastavit ću raditi na svom brendu da bude još uspješniji”, zaključila je modna kreatorica koja stoji iza brenda NERA Lingerie. Više o ovom modnom brendu doznajte na mrežnoj stranici na adresi neraluxurylingerie.com. A Neru možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -