gležnjače - dr. martens - vandal shop zagreb - 2021.

I ove zime se nose kultni brandovi Dr. Martens i Alpha Industries – pronađite ih u Vandal shopu!

Dr. Martens i Alpha Industries su kultni brendovi rođeni u doba društvenih promjena u Engleskoj i SAD-u. I to u vremenu nalik današnjem. U početku su bili sastavni dio uniforma službenih osoba poput policajaca i vojske, a nakon toga su se brzo probili na ulice. Tako su postali ikonski brandovi koji se nose više od 50 godina te uspješno odolijevaju promjenama trendova, zadržavajući istodobno modni i subkulturni status.


Za vas smo spojili nekoliko Dr. Martens modela s Alpha Industries odjećom koju nudi Vandal shop. Bilo da se radi o klasičnim crnim duksama, parka ili kožnim jaknama u kombinaciji s klasičnim crnim gležnjačama, platformama ili niskim cipelama, odabir bilo koje od ovih kombinacija se čini idealnim za pokazati vlastitu osobnost i autentičnost na ulicama. Od prikazanih modela se posebno ističe model Rakim iz nove Dr. Martens kolekcije. On je inspririran uličnom modom 90-ih godina i je izrađen od ekstra izdržljivog poliestera i kože. Smjestio se na robusnom i udobnom potplatu s već nadaleko prepoznatljivim žutim koncem.

Zbog tehnologije i načina izrade, model je prikladan za cjelodnevno nošenje. Ali, istovremeno izražava Dr. Martens identitet u punom smislu riječi, s naglaskom na klasiku, izdržljivost i funkcionalnost u svim vremenskim prilikama te uklapanje u svaki outfit. Dr. Martens i Alpha Industries modele nudi Vandal Shop, a njih možete pronaći u Vašoj najbližoj poslovnici ili na webshopu na adresi vandalshop.hr.

Tagged