modni brend answear / 2021.

Answear, europska online trgovina za kupovinu odjeće, stigla je u Hrvatsku

Online modna trgovina “Answear”, vodeća europska internetska platforma za kupovinu odjeće, stigla je u Hrvatsku! Podsjetimo, “Answear” je europski modni brand prisutan u osam zemalja – u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Ukrajini, Rumunjskoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Grčkoj. A od sada je tu i za hrvatske kupce, kojima garantira dostavu do vrata u roku od samo 24 sata!

Ova modna tvrtka u svojoj ponudi nudi odjeću, obuću i modne dodatke više od 400 poznatih svjetskih marki te više od 94.000 proizvoda. Među njima su brojni popularni i poznati brendovi, sportske marke i kultne marke jeansa. Ali tu su i premium modne marke kao što su Diesel, Guess, Tommy Hilfinger, Valentino, DKNY, Moschino, Kenzo, Burberry i mnogi drugi. Na mrežnim stranicama Answeara nalazi se odjeća iz najnovijih kolekcija i prema posljednjim trendovima za dame, gospodu te za djevojčice i dječake.


Posebno povodom lansiranja ovog modnog brenda na hrvatsko tržište sva su odjeća, obuća i modni dodaci sniženi%! Dodajmo da se ova se pogodnost može ostvariti do kraja listopada 2021. godine. A pretplatom na newsletter kupci dobivaju i 15% popusta na sve brandove! Uz to, za kupce su organizirane i posebne pogodnosti, a kao jedan ističe se Answear Club. Riječ je o programu vjernosti koji pruža stvarne povlastice pa tako kupci zahvaljujući prikupljenim bodovima mogu kupovati i do 50% jeftinije!

Dolaskom u Hrvatsku ovaj modni brend predstavio je najnoviju kampanju LIFESPIRATION STARTS HERE

Ona je inicirana uvođenjem kolekcije Girl Power by answear.LAB. Nju su kreirale žene za žene, a manifestira žensku snagu i hrabrost. Answear tako osim modne trgovine postaje i mjesto za život, odnosno, ovdje nađite inspiraciju za život pod vlastitim uvjetima. Uz brojne poznate svjetske brandove, ova tvrtka tako proizvodi i vlastitu liniju odjeće pod brendom answear.LAB. Dizajneri i dobavljači te modne linije inspiraciju traže u svijetu umjetnosti, kulture, književnosti i filma, dokazujući da se sva ta područja savršeno isprepliću i nadopunjuju.

Answear.LAB koristi potencijal lokalnih tvornica, malih tvornica i nezavisnih dizajnera, s kojima stvara nevjerojatne proizvode. Dodajmo da je sve je proizvedeno od održivih i ekoloških materijala. Ova modna kuća svim kupcima garantira ekspresnu dostavu unutar 24 sata i besplatni povrat proizvoda. Napominjemo da je besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kuna. Više doznajte na mrežnim stranicama answear.hr.

Video: Lifespiration starts here | ANSWEAR reklama – Jesen 2021.

Tagged