somersby mango & limeta I voćni cider I 2022.

Somersby Mango & Limeta – voćni cider s okusom dalekih tropskih krajeva

Novi Somersby Mango & Limeta intenzivni je voćni cider koji donosi okuse dalekih nam tropskih krajeva. Kombinacija neodoljive slatkoće manga, kiselkaste, osvježavajuće arome limete i prepoznatljivih mjehurića bit će go to odabir ovog ljeta za sve one koji žele tekuće okrepljenje. Lako ga je prepoznati prema njegovoj živoj žuto-narančastoj boji i ugodnom mirisu manga. A idealan je u svim prilikama. Tijekom druženja s prijateljima nakon radnog dana, dok lješkarite na pješčanoj plaži ili jednostavno uživate u toplom ljetnom popodnevu u prirodi. Jer Somersby donosi dašak svježine, vedrine i poleta.


Neobično je kako nas samo jedan gutljaj najpopularnijeg cidera nakratko može rasteretiti svih briga i problema. Somersby je zaista sinonim za tople i duge ljetne dane i izležavanje na suncu. On donosi onaj sjećaj morske soli na koži te vesela druženja u ljetnim večerima. Dok svi željni iščekujemo odlazak na odmor, Somersby nagovještava kako nas čeka najbolje ljeto do sada i to putem najnovijeg okusa – Mango & Limeta, što je ujedno prvi cider s tropskim okusom.

Optimizam u bočici – tako bismo mogli okarakterizirati Somersby Mango & Limeta

On nas doista podsjeća na sve ono lijepo što život donosi. Taj podsjetnik prijeko je potreban u svijetu u kojem smo zatrpani negativnim vijestima sa svih strana. Jer Somersby donosi boje u svijet okupan sivilom. Nudi nam pogled na svijet kroz ružičaste naočale te okuplja vedre, pozitivne ljude otvorenog srca.

Somersby Mango & Limeta svoju punoću okusa doživljava rashlađen, s puno kockica leda. Dolazi u tri varijante: staklenoj bočici od 0,33 l, limenci od 0,5 l, te 4-packu limenki. Ovo osvježavajuće piće sigurno će postati neizostavni dio vaših trenutaka ovog ljeta. Više o Somersbyju doznajte na Wikipediji.

Tagged