ledolina - sladoledna torta ledo - 2021.

Ledolina – sladoledna torta od čokolade i kremaste burbon vanilije prošarane preljevom od višnje

Ledo za ove blagdane pripremio neočekivano i posebno iznenađenje – vraća se legendarna Ledolina! Dobro je poznato da je Ledo predvodnik u inovacijama. Kako s nekim stvarima ne treba eksperimentirati, nego ostati vjeran tradiciji, tako je Ledolina ponovo s nama, u obliku dobro poznate i nikada prežaljene Ledo torte.


Ako ne svi, sigurno se barem neki sjećaju pjesmice iz televizijske reklame za ovu poslasticu, koja ne izlazi iz glave samo tako. Upravo takvi bili su i okusi ove torte koje se ne zaboravlja lako i uz koju se veže mnoštvo dragih druženja. Ledo je stoga odlučio Ledolinu, mnogima najdražu slatku uspomenu iz djetinjstva, vratiti na velika vrata. I to u novom, atraktivnom ruhu, baš uoči blagdana dok je cijela obitelj zajedno.

Posebnost se krije u sladoledu okusa svilenkaste čokolade i fine kremaste burbon vanilije prošarane bogatim preljevom od višnje. A sve to zajedno će pokrenuti divnu čaroliju blagdana! Kod onih koji su i ranije imali priliku probati Ledolinu, ovi okusi sigurno će probuditi neka stara, lijepa i topla sjećanja na prošle dane s najmilijima.

Neodoljiv okus iz davnina dolazi nam Ledolina

Novo ruho nikad prežaljenog deserta, kako i priliči današnjem dobu, djeluje primamljivo već na prvi pogled. I dodajmo, Ledolina je spremna za posluživanje za samo 15 minuta. S Ledolinom se jednostavno ne može pogriješiti jer će ona razveseliti sve za obiteljskim stolom. A bit će i povod za druženje i dijeljenje nekih lijepih, starih uspomena koje se vežu uz ovaj desert. Sada je prilika da se uz Ledolinu prisjeti lijepih vremena te da se već ovih zimskih praznika i blagdana stvori neke nove uspomene uz prijatelje i obitelji. Uspomene koje će se kasnije prenositi generacijama…

“Nama u Ledu mišljenje i želje naših vjernih potrošača od iznimne su važnosti. Stoga smo ih i ovaj put pažljivo osluškivali te pripremili pravo blagdansko iznenađenje. Neodoljiv okus iz davnina i nakon više od 20 godina donosi nezaboravna Ledolina. Uz onaj isti prepoznatljiv okus koji se dobro pamti i koji se toliko puta pokušalo dočarati brojnim generacijama. Sada u originalnom okusu Ledoline mogu po prvi put uživati i mlađe generacije naših potrošača. I tako otkriti što je to toliko posebno u ovom desertu u kojem su uživali njihovi roditelji, bake i djedovi”, rekao je Krunoslav Stančić, senior brand manager iz Leda. Više o Ledu doznajte na mrežnim stranicama na adresi ledo.hr.

Tagged