kraš bonbonniere zagreb | 2023.

Kraš bonbonniere na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu zbog preuređenja se privremeno zatvara u nedjelju, 3. rujna 2023. godine

Kraš bonbonniere poslovnica na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu će biti privremeno zatvorena! Ova Kraševa poslovnica koja se nalazi na adresi Avenija Marina Držića 4, zbog preuređenja prostora privremeno će biti zatvorena od nedjelje, 3. rujna 2023. godine. Podsjetimo, u Zagrebu Kraš bonbonniere nalaze se na sedam lokacija. A uz Kraš choco&café i Krašev diskont na Ravnicama, poznata su adresa za odabir slatkog poklona za dragu osobu. Ali i mjesto gdje svi mogu pronaći nešto po svome ukusu i gdje će ih uvijek dočekati nasmijani domaćini, spremi im pomoći u njihovom izboru…


Tako i ova Kraševa poslovnica – Kraš bonbonniere Autobusni kolodvor Zagreb – dugi niz godina predstavlja važno odredište za lokalne stanovnike, turiste i putnike. Kako bi iskustvo kupovine na ovoj frekventnoj lokaciji bilo što bolje, Kraš se odlučio na preuređenje prostora i proširenje asortimana. Svi ljubitelji slatkih zalogaja na ovom će mjestu moći naći još raznovrsniji izbor Kraševih delicija i uživati u svim novostima koje su im pripremili. Ulaganje u preuređenje poslovnice i proširenje asortimana dio je Kraševog poslovnog pristupa u kojem je na prvom mjestu zadovoljstvo potrošača, kao i kvaliteta i proizvoda i usluga. A dok se ova slatka trgovina na Autobusnom kolodvoru Zagreb ponovo ne otvori, gdje su ostale lokacije doznajte na mrežnoj adresi kras.hr/bonbonniere.

Povijest Kraša započinje u Zagrebu, na temeljima tvornice za proizvodnju čokolada Union koja je osnovana 1911. godine kao prvi industrijski proizvođač čokolade u jugoistočnoj Europi. Dvanaest godina kasnije zagrebačko poduzeće Bizjak započelo je s proizvodnjom dvopeka, keksa i vafla. A 1950. godine te se dvije tvornice s još nekoliko manjih proizvođača ujedinjuju pod zajedničkim imenom antifašističkog borca i sindikalista Josipa Kraša.

Kraš ima povijest obilježenu velikim uspjesima i prekretnicama

Među uspjesima je i titula dobavljača kraljevskog dvora u Beču i Budimu od 1913. godine. Spomenimo i početak proizvodnje prvih bombona s crtom 1936. te najtanje čokolade na svijetu 1938. godine. A tvrtka je pokrenula i prvu robnu marku na ovim prostorima 1946. godine… Danas je Kraš suvremena tvrtka koja se uspješno prilagođava izazovima i zahtjevima tržišta. A ona svoje poslovanje temelji na najvišim standardima kvalitete, bogatstvu asortimana i prepoznatljivim brendovima. Ali i stoljetnoj tradiciji.

U sklopu Kraš grupe posluje pet tvornica. Tri su u Zagrebu, jedna je u Osijeku, dok se tvornica Mira nalazi u Prijedoru. I dodajmo, u svim tim pogonima zaposleno je gotovo 2.000 radnika. Kraš više od polovice ukupne proizvodnje plasira na domaće tržište. A ostatak izvozi na brojna inozemna tržišta, uključujući države u okruženju, Zapadnu Europu te prekomorska tržišta Australije, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država. Zanimljivo je spomenuti i da Kraševe slatke proizvode možete naći i u pojedinim azijskim i afričkim zemaljama. Sve dodatne informacije o tvrtci Kraš doznajte na mrežnim stranicama na adresi kras.hr.

VIDEO: PreKrašne dileme – jabuka ili limun?

Tagged