dukat lagano jutro | čokoladno mlijeko bez laktoze | 2020.

Dukat Lagano jutro | Predstavljamo čokoladno mlijeko bez laktoze i glutena

Novi hit u liniji mliječnih proizvoda bez laktoze je “Dukat Lagano jutro”! A to je čokoladno mlijeko bez laktoze i dodajmo, prvo takve vrste na hrvatskom tržištu. Naime, procjenjuje se da je u Hrvatskoj oko 20 posto populacije intolerantno na laktozu, no s novim proizvodom iz Dukata svi mogu uživati u jednom od omiljenih napitaka svih generacija – čokoladnom mlijeku. Ukratko, novo čokoladno mlijeko bez laktoze punog je i kremastog okusa čokolade, a ujedno je i lako probavljivo.

I dodajmo, ono mogućuje uživanje u mlijeku osobama koje su osjetljive ili intolerantne na mliječni šećer laktozu. A osim što ne sadrži laktozu Dukat Lagano jutro čokoladno mlijeko ne sadrži ni gluten. Također, linija Dukat Lagano jutro je vodeći brand mliječnih proizvoda bez laktoze u Hrvatskoj. A ovim je čokoladnim mlijekom Dukat proširio svoju liniju proizvoda bez laktoze. Tako uz novo čokoladno mlijeko bez laktoze liniju čine još Lagano jutro mlijeko s 0 i 1,5 posto mliječne masti te Lagano jutro jogurt bez laktoze s 1,6 posto mliječne masti.

Lagano jutro čokoladno mlijeko bez laktoze dostupno je u praktičnoj bočici od 0,5 litre po preporučenoj cijeni od 8,49 kuna. Više informacija o problemu intolerancije na laktozu, ali i savjete za pravilnu i uravnoteženu prehranu moguće je pronaći na edukativnoj mrežnoj stranici na adresi intolerancijanalaktozu.hr.

VIDEO: Čokoladno mlijeko Dukat Lagano jutro

Tagged