bite me snack 2019

BITE ME – savršen sirovi zdravi snack napravljen isključivo od suhog voća, orašastih plodova i začina

BITE ME je sirovi zdravi snack napravljen isključivo od suhog voća, orašastih plodova i začina. 100% prirodan, ovaj hrvatski proizvod svojim sastavom omogućuje unos dodatne doze vitamina, minerala i vlakana te povećava razinu energije. Osim što je prava energetska bombica, držat će vas sitima kako biste se nesmetano bavili onime što vam je bitno dok ste u pokretu. Ovaj healthy snack namijenjen je konzumaciji svima koji žele u svoju prehranu uvrstiti nutritivno vrijedan međuobrok. Cilj je ponuditi kvalitetan proizvod i u potpunosti promijeniti i unaprijediti iskustvo potrošača kroz BITE ME web platformu. Na njoj će kupcima uvijek biti dostupni svježi proizvodi, ali i mogućnost kreiranja vlastitih sirovih snackova. To znači da će, u bližoj budućnosti, korisnik sam moći personalizirati okus i prilagoditi funkcionalnost.

Mlađa aktivna populacija koja vodi urbani život, osviještena je o važnosti i značaju prehrane na ukupno zdravlje te će zasigurno biti najzainteresiranija za konzumaciju, međutim možemo ga preporučiti svima koji žele nutritivno vrijedan zalogaj, poručila je nutricionistica Lada Gumhalter i dodala: “BiteMe se izdvaja od ostalih sličnih proizvoda po izvanrednom okusu i teksturi, a istovremeno su svojim sastavom izvor energije koja proizlazi iz fruktoze, voćnog šećera te nezasićenih pozitivnih masti. Osnovu BiteMe čine sušeno voće i orašasti plodovi, koji su u ovisnosti o okusu nadopunjeni još i dijelovima biljaka s aktivnim djelovanjem poput lavande i matičnjaka. Potrebno je dodatno naglasiti da BiteMe nema dodanih šećera, već isključivo one prirodno prisutne u sušenom voću, što ga čini izvorom energije koja ima niski glikemijski index i time podržava ravnomjerno oslobađanje energije u organizam te ne dovodi do sugar crasha. U kombinaciji s nezasićenim masnim kiselinama te bogatim udjelom vlakana predstavlja dugotrajni izvor energije.”

Projekt su pokrenuli braća Luka i Edo Mujkić, koji je prepoznat od strane korisnika i struke, a veliku podršku dobili su i od strane Zagrebačkog inovacijskog centra.

“Ideja o Bite Meu kuhala se u nama već neko vrijeme, budući da oboje radimo u industriji sportske prehrane niz godina. Ipak, u samu realizaciju krenuli smo krajem prošle godine, nakon što smo okupili savršen tim i prikupili sredstva za razvoj. Uz puno testiranja proizvodnog procesa i formulacija okusa, te nakon stotina testiranih proizvoda, stvorili smo proizvod s kojim su zadovoljni naši kupci jednako kao i mi. Inspirirani našim kupcima i životnim stilom koji podržavamo velika želja nam je bila predstaviti naše proizvode baš u Vivas barovima. Strast i težnja kvaliteti koju dijelimo s Vivasom je nešto što ćete sigurno prepoznati kada ćete uživati u BiteMe zalogajima. Trenutno se BiteMe može pronaći na šest Vivas lokacijaBundek, Kruge, Savica, Selska, Vrbani i Špansko. S vjetrom u leđa koji nam je omogućio Vivas, plan nam je uskoro proširiti distribuciju. Želja je ulazak u trgovine zdrave prehrane, čime ćemo i potaknuti povećanje proizvodnog pogona. Kao dio ZICER potpore paralelno razvijamo web shop i platformu na kojoj će kupci sami kombinirati svoje najdraže okuse, odnosno personalizirati svoje zalogaje prema svojim potrebama”, smatraju Luka i Edo.

Istraživanja pokazuju kako generacije millennialsa koriste healthy snacking čak 63% kao rezultat on the go stila života, a čak 67% babyboomers generacije ga uvrštava u svoju redovnu prehranu zbog zdravlja.

Procjenjuje se da će rast healthy snackinga u idućih par godina zadržati trend od 6,7 % godišnje, što definitivno ukazuje da su proizvodi kao što je BiteMe traženi od samih potrošača / konzumenata i da će se trend zadržati.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -