qushin sofa - krevet za psa - iva goluža - 2021.

Qushin dobio prestižnu dizajnersku nagradu za svoj krevetić za pse “Sofa”

Qushin, hrvatski, ali i europski brend za kućne ljubimce, dobio je nagradu za dizajn European Product Design Award! Njezin model “Sofa” oduševio je stručni žiri i dobio je zlatnu medalju za 2021. godinu za najbolji dizajn. Ali ovdje je od nagrade bitnije to da su najviše oduševljeni četveronožni korisnici prekrasnih jastuka i krevetića.

“On je razlog zašto se bavim ovim poslom, bio mi je inspiracija. Njegov odlazak je bio neočekivan, a za nas je bio više od ljubimca. Vjerujem da to može razumjeti svatko tko u svoj život pusti četveronožnog čupavca koji tada unese posebnu radost i puno toga te nauči”, rekla je Iva Goluža, poduzetnica i dizajnerica samog brenda.


Ivin ljubimac Bak, psić radi kojega se i počela baviti ovim poslom, oduvijek je bio inspiracija. Od prvog trenutka kada je ušetao u njezinu obitelj, imala je potrebu kupiti mu najljepši jastuk na kojem će spavati i odmarati, ali i jastuk koji će jednostavno moći oprati kada se vrate iz šetnje nakon kiše, s mokrim i blatnim šapicama. Željela je stvoriti jastuk koji neće morati skrivati u ormaru kada dođu gosti, nego vizualno lijep i iznimne kvalitete.

Danas su Qushin jastuci prekrasan dekorativni dodatak svakog interijera

A sve zahvaljujući psiću Baku, koji je odnedavno nažalost, svojim tužnim odlaskom, ostavio neopisivu prazninu. Svih šest godina, koliko postoji brend, Bak je bio glavna faca i zaštitno lice bez kojega nije prošlo niti jedno snimanje. Svaki je Qushin bio njegovo carstvo i najdraže mjesto na svijetu.

Gotovo u svakom europskom gradu danas postoji Pet Boutique, a spoznaja da velika većina želi baš Qushin uvrstiti u svoj asortiman, dovoljno govori o uspjehu i budućnosti brenda. Svake jeseni, izlazi i nova kolekcija, a ova će biti zaista posebna u obliku svojevrsne zahvale malenom Baku. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama qushin.hr ili na službenom Instagram profilu.

Tagged