pas mješanac / 2020.

DM donirao više od 10,5 tona hrane za brigu o napuštenim životinjama

DM je predao 30.973 konzervi hrane za životinje Udrugama Šibenske šape i Farmica iz Našica te Društvu za zaštitu životinja iz Dubrovnika. Povodom Svjetskog dana zaštite životinja, 4. listopada, DM je pozvao fanove na svojoj Facebook stranici da podijele fotografije svojih kućnih ljubimaca. A za svaku objavljenu fotografiju tvrtka je donirala jednu konzervu hrane za životinje Dein Bestes. Prikupljene su 30.973 fotografije, čime je dm u suradnji s fanovima na Facebooku osigurao donaciju čak 28 paleta konzervi. To je više od 10,5 tona hrane za napuštene životinje u Šibeniku, Našicama i Dubrovniku.

Ovo je druga godina za redom kako je dm udružio snage s Facebook fanovima u sklopu višegodišnje kampanje Kad se naše šape slože. Prošle, 2019. godine, zajedno su osigurali donaciju 21.204 konzerve za najveće hrvatsko sklonište za napuštene životinje Prijatelji iz Čakovca. Više o akciji doznajte na službenim mrežnim stranicama DM-a na adresi dm.hr
.


“Na Svjetski dan zaštite životinja naši su fanovi na Facebooku svakog sata podijelili više od 2.000 fotografija svojih ljubimaca. U manje od 24 sata potaknuli smo više od 30.000 ljudi da se angažiraju i podrže nesebične volontere. Ali i napuštene životinje o kojima brinu. U ime tvrtke zahvaljujem svima što su podržali ovu donaciju. Ona će štićenicima udruga iz Šibenika, Našica i Dubrovnika osigurati mirnu zimu. A volonterima će omogućiti lakšu brigu o životinjama”, rekla je je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga.

Tagged