dm akcija "kad se naše šape slože" / udruga farmica našice / 2021.

DM će donirati više od 20 tisuća konzervi hrane za napuštene životinje

Na Svjetski dan zaštite životinja u ponedjeljak, 4. listopada 2021. godine, DM aktivno pomaže nezbrinutim životinjama. Tako je ova tvrtka pozvala svoje pratitelje na Facebooku da podijele fotografije svojih kućnih ljubimaca. A tako će podržati donaciju udrugama koje brinu o napuštenim i nezbrinutim životinjama. Za svaku od 11.562 fotografije koje su DM-ovi pratitelji podijelili, tvrtka će donirati dvije konzerve hrane tim Udrugama!

Donacija 23.124 konzerve hrane namijenjena je životinjama o kojima brinu razne Udruge. To su Udruge Farmica iz Našica, Pobjeda i Mandičina udruga iz Osijeka te Sklonište Dumovec iz Zagreba. Na popisu su i Udruge Lajka iz Kloštara Podravskog i Šapama od srca iz Makarske. Dodajmo i Udruge SOS Šape Poreč, Berta – Sklonište Kninske njuškice i Udruga Šibenske šape.

“Svi zajedno omogućili smo donaciju hrane za napuštene i nezbrinute životinje. Uz donacije i volonterski angažman, najvažniji doprinos radu udruga i skloništa je udomljavanje. Zato će naša tvrtka zahvaliti i svima koji odluče pružiti dom životinji koja ga je izgubila ili ga nikada nije imala. Svima koji udome životinju iz jedne od devet udruga s kojima surađujemo poklonit ćemo mali znak pažnje. To je vaučer za ljepši početak novog života u toplom domu prepunom ljubavi“, rekla je Gordana Picek, prokuristica dm-a.

Tijekom tri godine akcije Kad se naše šape slože pratitelji dm-a na Facebooku podijelili su više od 63.000 fotografija svojih ljubimaca. Oni su tako podržali rad udruga i volontera koji brinu o napuštenim i nezbrinutim životinjama diljem Hrvatske. Kako bi dodatno podržao rad udruga, dm će svima koji udome životinju iz jedne od ovih devet udruga pokloniti vaučer u iznosu od 50 kuna za kupnju proizvoda za kućne ljubimce. Više informacija i detalja možete pronaći na dm-ovoj internetskoj stranici na adresi dm.hr.

Tagged