zembo latifa - loše stvari | 2022.

Zembo Latifa na Zagrebački festival stiže s odvažnom pjesmom “Loše stvari”

Zembo Latifa, jedan od najinovativnijih i najperspektivnijih izvođača nove generacije nastupit će na ovogodišnjem 69. Zagrebačkom festivalu! A na njega stiže s odvažnom pjesmom “Loše stvari”. U ovoj pjesmi Zembo je zagrebao duboko ispod površine i bez filtera progovorio o svim onim “Lošim stvarima” o kojima inače šutimo. A mnogi bi se u njima mogu pronaći…

“Već neko vrijeme preispitujem neke odluke i postupke u svojem životu i način na koji one utječu na druge osobe oko mene. Loše Stvari su nastale kao plod razmišljanja o tim nekim vlastitim životnim izborima. Ona zapravo daje neku sliku stvari kroz koje trenutno prolazim. Loše stvari, iako imaju sretan prizvuk, zapravo pričaju o nekom tamnijem periodu u mom životu. O mislima kroz koje svatko prolazi u nekom trenu svog života, a posljedično i o načinu na koji se netko, u ovom slučaju ja, s njima nosi. Pjesma je rađena par mjeseci, a autorstvo sa mnom potpisuju Def, Bliss i Denz“, rekao je Zembo Latifa.

Pjesmu prati videospot koji potpisuje redatelj Luka Matković

A sam videospot je snimljen na lokacijama koje zaista ostavljaju bez daha. “Spot je zamišljen je kao interpretacija mjesta gdje ponekad želim biti kad stvari postanu teške. A to je biti sam u prirodi i daleko od svih. Spot je većinski snimljen u predivnom krajoliku kanjona rijeke Zrmanje i Velebitskim Tulovim Gredama“, dodao je Zembo.

Novi singlom Loše stvari glazbenik Zembo Latifa nastavlja uspješnu suradnju s MAKE IT COUNT. A njihov je osnovni cilj je “globalnom kreativnom kampanjom tražiti i podržavati mlade inovativne umjetnike kao i svoje vjerne potrošače”. Spomenuli smo da će Zembo s ovom pjesmom nastupiti na 69. Zagrebačkom festivalu, a on će se održati u City Plazi Zagreb u četvrtak, 28. travnja 2022. godine. “Držite nam fige. Nadam se da će se publika poistovjetiti s pjesmom i da će uživati u njoj”, poručio je Zembo! Više o ovom glazbeniku doznajte na njegovom Instagram profilu.

VIDEO: Zembo Latifa – Loše stvari

Tagged