željko samardžić feat. ljubavnici - tebi jedna meni dve | 2023.

Željko Samardžić je uz pomoć Ljubavnika pripremio novi hit “Tebi jedna meni dve”

“Tebi jedna meni dve” novi je hit koji nam predstavlja Željko Samardžić, jedna od najvećih glazbenih zvijezda na Balkanu i hrvatskog benda Ljubavnici, koji je poznat po tome da lako osvaja srca slušatelja i top liste. Pjesma “Tebi jedna meni dve” je nastala na relaciji od Beograda, preko Zagreba pa sve do Makarske rivijere. I nije slučajno da su je zajedno snimili…


Naime, sve je to još ranije zapisano u zvijezdama, jer Ljubavnici nose naziv prema jednoj pjesmi Željka Samardžića. Ukratko, san je postao stvarnost! Nakon mnogobrojnih zajedničkih susreta na koncertima na kojima su nastupali, došlo je do ove suradnje koja će sigurno osvojiti Hrvatsku, ali i regiju. Pjesmu je napisao hitmejker Dragan Brajović Braja, jedan od najvažnijih autora u regiji. Podsjetimo, on je do sada surađivao s brojnim glazbenim zvijezdama. Od Seke Aleksić i Dragane Mirković, preko Ace Pejovića, Željka Samardžića i Ane Bekute, do Nataše Bekvalac. Ali i s u medijima trenutno najpopularnije Aleksandre Prijović.

“Duet sa Željkom Samardžićem je važna stepenica u mojoj karijeri, ali i karijeri ovoga benda. Sve nam to daje krila za daljnje izazove, uspjehe i puno novih koncerata”, rekao je Mario Regelja, frontmen i autor pjesama Ljubavnika. Videospot koji je sniman tijekom ljeta 2023. godine na Makarskoj rivijeri, gdje se dogodio novi susret Ljubavnika i Željka, a snimio ga je Luka Grgas. S jedne strane šarmantni zavodnik Željko Samardžić, koji je jednom dobio i nadimak “pola čovjek, pola osmi mart”, a s druge strane Ljubavnici i hrpa obožavateljica kojima stane dah čim vide ove zgodne mladiće na pozornici. Može li bolja kombinacija? A kome je otišla jedna, a kome dvije, pogledajte u videospotu! Više o Željku Samardžiću doznajte na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Željko Samardžić feat. Ljubavnici – Tebi jedna meni dve

Tagged