whitesnake - the rock album | 2020.

Whitesnake, legendarni britanske hard rock bend, tijekom lipnja 2020. godine objavit će novi album naziva “The Rock Album”!

Britanske hard rock legende Whitesnake najavili su izlazak novog izdanja nazvanog “The Rock Album”! A usput će predstaviti i dosad nikada objavljenu pjesmu “Always The Same” i za nju snimljen video spot. Dodajmo da je pjesma snimljena 2019. godine, tijekom rada na posljednjem, 13. studijskom albumu “Flesh & Blood”. “The Rock Album” njihova je nova kolekcija na kojoj će se naći 16 nanovo miksanih i masteriranih verzija njihovih najvećih rock hitova iz pozamašne i dragocjene multi-platinaste karijere.

Riječ je o prvom naslovu iz serije izdanja Red, White and Blues Trilogy. To je nova kolekcija organizirana prema glazbenim temama, a obuhvatit će preko tri desetljeća karijere ovog britanskog hard rock benda. Album će obuhvatiti pjesme originalno objavljene na šest studijskih albuma u razdoblju od 1984. i 2011. godine. Crvena će sadržavati ljubavne pjesme, bijela predstavlja spomenuti The Rock Album, dok će plavu činiti The Blues Album.

Službeni izlazak nadolazećeg izdanja The Rock Album, koji će se osim na dvostrukom bijelom vinilu, naći i u CD formatu, zakazan je u petak, 19. lipnja 2020. godine. Također, album će se naći i na digitalnim i streaming servisima! U Hrvatskoj će se moći nabaviti i u svim Dancing Bear prodavaonicama u Zagrebu, Splitu i Osijeku. I dodajmo, Whitesnake su povodom 35. godišnjice njihovog prvog platinastog albuma Slide It In, prodanog u više od šest milijuna kopija diljem svijeta, nedavno objavili i njegovo obljetničko, nanovo miksano izdanje na dvostrukom, transparentnom crvenom vinilu. Više o ovom hard rock bendu doznajte na Wikipediji.

Popis pjesama albuma “The Rock Album”

CD

 1. Still Of The Night
 2. Best Years
 3. Tell Me How
 4. Love Ain’t No Stranger
 5. All Or Nothing
 6. Give Me All Your Love
 7. Can You Hear the Wind Blow
 8. Restless Heart
 9. Anything You Want
 10. Here I Go Again
 11. Judgement Day
 12. She Give Me
 13. Crying
 14. Can’t Stop Now
 15. Always The Same
 16. Forevermore

LP – Side A

 1. Still Of The Night
 2. Best Years
 3. Tell Me How
 4. Love Ain’t No Stranger

LP – Side B

 1. All Or Nothing
 2. Give Me All Your Love
 3. Can You Hear the Wind Blow
 4. Restless Heart

LP – Side C

 1. Anything You Want
 2. Here I Go Again
 3. Judgement Day
 4. She Give Me

LP – Side D

 1. Crying
 2. Can’t Stop Now
 3. Always The Same
 4. Forevermore

VIDEO: Whitesnake – Always the same from the rock album

Tagged