vjeko - karte za sreću | 2020.

Vjekoslav Ključarić, poznat i kao Vjeko, pronašao je svoje “Karte za sreću”!

Glazbenik Vjekoslav Ključarić, poznat i kao Vjeko te kao jedan od najljepših glasova showa The Voice, u svom dugoočekivanom novom singlu doslovno dijeli “karte za sreću”. Nakon hit singla “Samo hodaj dalje”, jedan od najboljih mladih pjevača Hrvatske vraća se u velikom stilu! A sada je spreman novim feel good hitom zavladati hrvatskim radijskim eterom.

Svi tragaju za srećom, a Vjeko je jedan od onih srećkovića koji je svoje karte “zgrabio na vrijeme”: “Kartu za sreću pronašao sam još na Voiceu. Mnogi ljudi su tada obogatili moj društveni i glazbeni život. A uz to upoznao sam i najdivniju djevojku na svijetu. Nakon toga sam dao naštancat` tih karata da ne zafali.” Ako možda ne znate, ta najdivnija djevojka koju Vjeko spominje je njegova životna i glazbena partnerica Eni. S njom je snimio hvaljene duete, a njihova zajednička kreativna i privatna budućnost izgleda zaista blistavo.

Vjekoslav najavljuje i duet s Eni!

“Ono što sa sigurnošću mogu najaviti su nadolazeći nastupi i singlovi. A u nekoj bližoj budućnosti volio bih ovu pozitivnu priču uokviriti u jedan mali album, kako bih zapečatio jedno stvarno lijepo poglavlje mog života. Moram spomenuti da Eni i ja opet radimo na duetu. To znači da i to možete očekivati u nekoj bližoj budućnosti”, dodao je Vjeko. A o ovom glazbeniku više možete doznati na njegovoj Facebook stranici.

Pjesma Karte za sreću nastala je u suradnji s Vjekinim dugogodišnjim suradnicima Miroslavom Lesićem Lesiqueom i Brunom Kovačićem, a inspirirana je njegovim neiscrpnim pozitivnim stavom prema svijetu: “Pjesma je potekla od strane autora koji su na temelju našeg dugogodišnjeg druženja vješto ukomponirali u pjesmu dio mog karaktera. A to je zato što me mnogi doživljavaju kao neopterećenog, otkačenog i pozitivnog lika. Budući da pjesme utječu na emocije, drago mi je da ljudima mogu prenijeti pozitivu.”

VIDEO: Vjeko – Karte za sreću

Tagged