vjeko - neobranjivo | 2023.

Vjeko predstavlja “Neobranjivo”, svoj novi i jako emotivan novi singl

“Neobranjivo” je novi singl Vjekoslava Ključarića znanog i kao Vjeko, a kojeg potpisuje Predrag Martinjak, autor brojnih hitova domaćih izvođača. A suradnja Vjeke i Predraga krenula je još 2016. godine kada je Vjeko sudjelovao u televizijskom glazbenom showu The Voice Hrvatska te je kao jedan od mladih glasova popularnog HRT-ovog glazbenog showa s Predragom radio na obradi pjesme “Biti sam” velikog Dine Dvornika, a koja je završila na vinilu “Zimzeleno a novo – specijal Dino Dvornik”.

Ovaj dvojac od onda se aktivno druži. A jedan od njihovih susreta rezultirao je novim singlom Neobranjivo. “Predragov rad izuzetno cijenim te se uvijek razveselim kada mi Peggy dođe s nekom novom idejom za suradnju. Ovo je prva pjesma koju smo odlučili zajedno objaviti. No, moram priznati da je ovaj projekt krenuo tako da smo radili na potpuno drugoj skladbi”, rekao je Vjeko.

“Tijekom snimanja te druge skladbe u studiju, Peggy mi je u jednom trenutku pustio Neobranjivo i pitao me što o njoj mislim. A ja sam na nju kompletno odlijepio i odmah je poželio snimiti! Kako mi se pjesma svidjela na prvu, u deset minuta smo snimili demo i zaključili da je najbolje da s tom pjesmom odmah idemo van”, dodao je Vjeko.

Radnja spota za pjesmu “Neobranjivo” smještena je u 40-e godine 20. stoljeća

Spot za pjesmu Neobranjivo radio je tim Gržinčić Creative Visuals iz Rijeke s kojima Vjeko također često surađuje. “Njihov originalni i retro sinopsis za spot jako me se dojmio te vjerujem da se idealno uklapa u priču novog singla. Na setu spota sam se osjećao kao da, u najmanju ruku, snimamo holivudski film”, rekao je Vjeko o spotu za pjesmu Neobranjivo.

“Naime, radnja vidio spota smještena je u 40-e godine 20. stoljeća, a on je sniman u rustikalnoj idili otoka Krka u Resortu Osma. Ana Nikačević je napravila savršen styling i cijela ekipa se jako potrudila. Ukratko, prezadovoljan sam pjesmom i spotom te jedva čekam vidjeti reakciju publike. I naravno otpjevati ju uživo”, rekao je za kraj Vjekoslav Ključarić. A što on još planira i priprema provjerite na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Vjeko – Neobranjivo

Tagged