vjekoslav ključarić vjeko - nije kraj | 2022.

Vjeko, jedan od naših najperspektivnijih vokala, donosi emotivnu baladu “Nije kraj”

Vjekoslav Ključarić – Vjeko, zvijezda “A strane” i jedan od najperspektivnijih vokala domaće scene donosi nam nježnu i emotivnu baladu naziva “Nije kraj”. Ovaj singl je zapravo moja prva “ozbiljnija” balada, a izgrađena je upravo na zvukovima klavira koji joj daje poseban šarm i sjetu. Mene u tom slučaju još jače povezuje s pjesmom, s obzirom na to da klavir sviram još od malih nogu”, rekao je Vjekoslav Ključarić – Vjeko.

“Već su me prvi taktovi pjesme Nije kraj osvojili. A kroz slušanje najviše me zadržala emocija i gradnja pjesme… Melodija nas je insprirala na priču koju je Miroslav Lesić, kao moj dugogodišnji autor i suradnik, pretočio u tekst. Izdvojio bi najposebniji dio pjesme, a to je instrumentalni zaplet. On doslovno uzburka emocije i upravo se taj dio povezao s najtužnijim kadrovima spota”, dodao je Vjeko.

Ljubavnu priču pjesme vizualno prati dirljiv spot koji je režirao Filip Gržinčić. “O ideji za spot smo dugo razmišljali. Timski smo odlučili kako bi htjeli prikazati ljudima da svaki kraj treba gledati kao novi početak i koliko ljubav može biti snažna. Emocija se osjeti u svakom kadru i zato se ovim putem i zahvaljujem Filipu koji je sve precizno pretočio u video. I to baš onako kako smo i zamišljali. Reakcije na pjesmu su izvrsne. Gledanje ovog spota neće proći bez suza, tako da ga obavezno pogledajte!”, o spotu je otkrio Vjeko. Ovog glazbenika možete pratiti na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Vjeko – Nije kraj

Tagged