vatra - nitko osim nas | 2024.

Vatra predstavlja singl “Nitko osim nas”, pjesmu uronjenu u mirise i boje proljeća i ljeta

Vatra je predstavila svoj novi singl naziva “Nitko osim nas”. “To je pjesma uronjena u mirise i boje proljeća i ljeta. Istovremeno, ona je hommage brit-popu pod čijim smo pozitivnim utjecajem razvijali našu glazbu od samih početaka pa sve do danas”, rekao je Ivan Dečak, autor teksta i glazbe, ali i frontmen benda Vatra.

Podsjetimo, Vatra ove, 2024. godine, obilježava veliku obljetnicu. Točnije, obilježava čak 25 godina od objave svog prvog studijskog albuma Između nas kojeg su 1999. godine izdali za Jabukaton. Zanimljivo, on je i danas vrlo aktualan pa na koncertima bend izvodi pjesme Bilo je dobro dok je trajalo i Vrati se. Singl prati i videospot koji je u režiji njihovog dugogodišnjeg suradnika Radislava Jovanova Gonze.

Vatra je hrvatski rock sastav osnovan 1999. godine u Virovitici. Osnivači benda su bili Ivan Dečak (vokal) i Robert Kelemen (gitara). Ubrzo su im se pridružili ostali članovi te su počeli graditi prepoznatljiv zvuk kombinirajući rock, pop i alternativne elemente. Prvi album Između nas objavili su 1999. godine, a bend je postigao veći uspjeh s hitovima poput Tango, Jantar i Nama se nikud ne žuri. Tijekom karijere osvojili su mnoge nagrade i priznanja te održali brojne koncerte diljem regije, postavši jednim od najvažnijih sastava na hrvatskoj glazbenoj sceni. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj službenoj Facebook stranici.

VIDEO: Vatra – Nitko osim nas / Bilo je dobro dok je trajalo / Vrati se

Tagged