the miceks - ljubav, voda i sloboda | 2019.

The Miceks, hvaljeni zagrebački rock bend, predstavlja svoj novi singl naziva “Mona Lisa”

Hvaljeni zagrebački rock band The Miceks za novi singl s albuma prvijenca “Ljubav, voda i sloboda” odabrao je pjesmu “Mona Lisa”. A bend predvođen legendarnim rock gitaristom Alenom Kraljićem Kraljom za ovu pjesmu je snimio i vrlo zanimljiv video spot!

Podsjetimo, zagrebački bend The Miceks ponosni su vlasnici svog albuma prvijenca naslovljenog Ljubav, voda i sloboda. A s njega su do sada skinuli singlove Jesus, Stonesi i Ramonesi, Mr. Boong, Meksiko, Volim kada si tu i Mrak. I dodajmo, sve njihove pjesme nadahnute su melodičnim i plesnim rock ‘n’ rollom, a tekstovi govore o raznim aktualnim događanjima u svijetu oko nas…

Pjesma Mona Lisa odabrana je za novi singl s albuma Ljubav, voda i sloboda. Kompozicija The Miceksa govori o ljubavi, opstanku ljepote i umjetnosti u ovom nakaradnom svijetu. Ova predivna laganica s apokaliptičkim završetkom još je jedan trijumf Kralje i Miceksa. A ova će pjesma sigurno ući pod kožu i onima kojima ih do sada možda nisu otkrili. I dodajmo, Alen Kraljić Kralja, koji za ovaj singl potpisuje tekst i glazbu, ovoga puta stavio je autorski pečat i na režiju pratećeg video spota! A kako to izgleda kad glazbenik režira, najbolje je da pogledate sami. Više o bendu The Miceks doznajte na stranicama Wikipedije.

VIDEO: The Miceks – Mona Lisa

Tagged