the frajle - voli me godinama | 2020.

The Frajle predstavljaju novu pjesmu “Voli me godinama”, idealnu za duge i tople ljetne večeri

Ljetne noći lako je zamisliti uz melodije pjesama ženske grupe The Frajle. Nešto sasvim posebno veže ove djevojke i to doba godine kada sunce krene padati te njihove posebne, ljetne pjesme, dobiju tu neku posebnu čar. Vrhunac spajanja atmosfere i melodije, naravno, bi bio doživljaj pjesme uživo, pod zvjezdanim nebom, no kako prilike nalažu, svu atmosferu svoje nove pjesme “Voli me godinama” The Frajle su pretočile u spot i dobile malu, romantičnu, nostalgičnu, hipnotizirajuću priču u kojoj se vrijedi izgubiti.

Spot odiše ljetom, ljetnim danima i večerima, bez ijednog kadra mora. Redatelji spota, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, okupili su djevojke u jednoj divnoj skrivenoj kući u Zagrebu, koja se savršeno uklopila u atmosferu teksta i melodije. I to je dokaz je da čuda usred “betona” postoje. I dodajmo, The Frajle su s pjesmom Voli me godinama nastupile na nedavno održanom 60. Splitskom festivalu i osvojile nagradu za najbolju interpretaciju.

Od romantičnog teksta do bajkovitog okruženja, od zvuka ljetnih evergreena do Frajli, uživajte u Voli me godinama. A nju je napisala Frajla Marija Mirković, dok joj se u stvaranju teksta pridružila Alka Vuica. Zanimljivo je kako pjesma uopće nije napisana za njih i dok je Makica bila u razmišljanju koji izvođač bi bio savršen za nju, prijateljica im je rekla – pa vi! Nakon toga, cure su otpjevale pjesmu sebi za probu i dogodila se ljubav. Zanimljivo je također kako je pjesma nastala na otoku Kreta, a završena je u Zagrebu, pod Rubikon produkcijom. Više informacija o grupi The Frajle doznajte na mrežnim stranicama na adresi frajle.com.

VIDEO: The Frajle – Voli me godinama

Tagged