the cockblockers - i gave it all | acoustic live from kablar mountain | 2021.

The Cockblockers, beogradski blues rock trio, predstavlja akustičnu verziju pjesme “I gave it all”

Beogradski blues rock trio “The Cockblockers” obradovao nas je novom, akustičnom verzijom, pjesme “I Gave It All”. Naime, Cockblockersi su ovu pjesmu skinuli sa svog novog studijskog albuma naziva “Let It Out”. I dodajmo da je pjesma, ali i video spot, snimljena u Ovčarsko Kablarskoj klisuri, na vrhu planine Kablar u Srbiji.

Kao jedina balada sa novog albuma, akustična verzija pjesme I gave it all od instrumenata sadrži samo klavir i glas koji su spojeni sa predivnim kadrovima prirodnih ljepota Srbije. I gave it all je balada koja govori o dragim izgubljenim ljudima bez kojih je teško nastaviti dalje. Ona predstavlja onaj moment naleta svih emocija koje nas obuzmu u tom trenutku. Poput tuge, straha, praznine, konstantnog preispitivanja kako ići dalje… “And every spoken word cuts like a sword, everytime…”

Podsetimo, bend The Cockblockers je objavio svoj drugi studijski album Let it out krajem listopada 2021. godine. Bend uslijed problema sa pandemijom koronavirusa nastavlja njegovu online promociju. Live promociju najavljuju za početak 2022. godine. A kako sami The Cockblockersi kažu: “Željno iščekujemo izvesti svoje pjesme sa prvog i drugog albuma, ali i napraviti dobar tulum za svoju publiku!” Više o informacija o ovom beogradskom blues rock triu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: The Cockblockers – I gave it all | acoustic live from Kablar mountain

Tagged