tedi grubica - još si mi u krvi | 2020.

Tedi Grubica, mladi istarski pjevač, predstavlja pjesmu “Još si mi u krvi”

Mladi pjevač Tedi Grubica ne staje kada su u pitanju nove pjesme! Nakon što su ga otkrili brojni velikani regionalne glazbene scene, on nastavlja korak po korak osvajati radijski eter i polako se utaboriti na estradnoj sceni. Ovaj istarski glazbenik svoju je novu pjesmu prepustio u ruke pravim stručnjacima, pa je tako za tekst pjesme “Još si u krvi” zaslužan Nenad Ninčević, dok je glazbu radio Grigor Koprov, a aranžman Vladimir Dojčinovski. Pjesma se stvarala u Zagrebu, Skopju i Beogradu, ali zato je spot snimao u svojoj rodnoj Istri.

“Uvijek ljudi hvale moje pjesme, no ovaj sam put dobio pohvala više no ikad. Pjesma budi neke dobre emocije jer ima dobar ritam. Želim upravo to – da moje pjesme dođu do srca. Sretan sam što početak moje ozbiljnije karijere obilježavaju dobre pjesme. Naime, svi znamo da je u ovim vremenima teško biti drugačiji. Vjerujem u ovu pjesmu i siguran sam da svatko tko je posluša – poslušat će je još jednom”, rekao je Tedi Grubica kojeg su već mnogi prozvali najvećom nadom domaće estrade. Više o Tediju doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video spot za pjesmu snimljen je u pulskoj Gimnaziji te u Muzeju dobrih uspomena. I dodajmo, ocrtavaju ga boje koje su ovaj spot učinile pravim melenom za oči. Sve je snimano pod redateljskom palicom MedVid produkcije, koja je cijelu priču snimila filmskom kamerom kakve se koriste u holivudskoj filmskoj industriji. Stoga i ne čudi da je spot već na prvu dobio cijeli niz dobrih kritika!

VIDEO: Tedi Grubica – Još si u krvi

Tagged