suzana horvat - budim se | 2020.

Suzana Horvat u videospotu za singl “Budim se” predstavlja svojevrsno emotivno buđenje

Suzana Horvat predstavlja svoj novi singl “Budim se”, a on simbolički stiže u vrijeme kada se sve oko nas budi. Također, ova glazbenica je svoju novu pjesmu posvetila jednoj posebnoj osobi u njezinom životu. Ali se ona nada i da će se mnogi u njoj pronaći i s njom se poistovjetiti. I dodajmo, “Budim se” je napravljena prema receptu “manje je više”. Ona je toliko jednostavna, a istovremeno toliko nabijena emocijama i snažna.

Pjesma Budim se koju je producirao Zoran Švigir Švigi snimljena je u studiju Šišmiš. Tekst i glazbu napisala je Suzana Horvat, a akustičnu i električnu gitaru odsvirao je Elvis Penava, Suzanin dugogodišnji suradnik i prijatelj, koji je zajedno sa Suzanom zaslužan i za aranžman. Dodajmo i da je bubnjeve odsvirao Silvio Bočić, bas gitaru Goran Delač, a klavir sama Suzana. A pjesmu prati i videospot prepun inspirativnih kadrova prirode, za koji je zaslužan Vladimir Ludaš.

Suzana Horvat je skladateljica, pjevačica i pijanistica koja je još 2005. godine objavila album prvijenac Na kraju dana. No, ona je i danas ostala vjerna svom opuštenom kantautorskim jazz-pop stilu, a taj stil krasi i posljednji singl Budim se. Više o ovoj glazbenici možete doznati putem njezinog Facebook profila.

VIDEO: Suzana Horvat – Budim se

Tagged