sunnysiders - soup | 2024.

Sunnysiders, hrvatski blues sastav, predstavlja videospot za pjesmu “Soup”, odnosno drugi po redu singl s njihovog albuma “27 Stitches”

Hrvatski blues sastav Sunnysiders predstavlja pjesmu “Soup”, odnosno drugi po redu singl s novog studijskog albuma “27 Stitches“. A ovoga puta pjesma dolazi u pratnji videa koji je snimljen na nedavno održanoj koncertnoj promociji albuma u zagrebačkom klubu Sax. Videospot tako donosi dašak ludila i fantastične atmosfere punog kluba u kojem su brojni posjetitelji disali zajedno s bendom kroz svaki moment i upijali njihovu energiju.

Singl Soup svojevrsna je najava video live snimke čitavog koncerta i live albuma koji će biti objavljen u budućnosti. “Blues je u svojoj srži prepričavanje priča tako da je Soup tipični primjer. A ovo je pjesma o – juhi. Prijateljica Milka slavila je rođendan i Rola i ja smo za tu prigodu smislili prigodnu pjesmicu o Milkinoj juhi koja je pravi melem za ublažiti posljedice neprospavane noći. I tako je od akustičnog dema i kroz filter benda nastala je 27 Stitches Soup. Kasnije su slušatelji i kritičari našli i dvosmislenost teksta. No, to je njihova percepcija”, rekao je Boris Hrepić Hrepa, član benda Sunnysiders.

Spot za pjesmu je, poput spota za Shake and Shiver, dokumentarističnog karaktera jer je uhvatio i prikazao neke specijalne trenutke Sunnysidersa. Podsjetimo, videospot za pjesmu Shake and Shiver oživljava trenutke benda u Parizu za vrijeme miksanja albuma. A u videu Soup režisera Mikija Noplinga prikazuju se lijepi trenuci s koncertne promocije albuma 27 Stitches koja se održala u četvrtak, 15. veljače 2024. godine u zagrebačkom klubu Sax. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Instagram stranici.

VIDEO: Sunnysiders – Soup

Tagged