stjepan lach - ne mogu odoljeti | 2020.

Stjepan Lach predstavlja ljubavnu priču u novom singlu “Ne mogu odoljeti”

Ime Stjepan Lach već je dobro poznato svim ljubiteljima dobre glazbe. A vjerujemo kako će nakon svog novog singla skrenuti dodatnu pažnju na sebe. Pjesma “Ne mogu odoljeti” autora Đure Ravenšćaka predivna je ljubavna priča koju, kako Stjepan otkriva, radosno proživljava u vlastitom životu. Upravo zbog toga pjesmu uspješno donosi slušateljima kroz autentičnu i uvjerljivu interpretaciju.

“Autor pjesme Đuro Ravenšćak pisao je pjesmu iz vlastitog iskustva. No kada sam ju prvi puta čuo, činilo mi se kao da je pisao o baš mom životu. I danas sam, nakon gotovo tri godine braka sa suprugom Jelenom, zaljubljen kao i prvog dana. A možda i više, budući da je naša obitelj nedavno dobila još jednog člana. Uz suprugu i dva sina proživljavam najljepše trenutke svog života. A oni su kroz ovu pjesmu predivno opjevani”, otkriva nam Stjepan Lach.

“Uvijek me veseli izbor lokacije snimanja spota, a ovaj put smo se odlučili za ušće rijeke Neretve koje je u ovo vrijeme godine posebno lijepo. Osim toga, pjevačke dijelove snimili smo studijski i time cijelu priču i vizualno podigli na visok nivo kvalitete i estetike. Nadam se da će se što više ljudi pronaći u ovoj pjesmi jer će to značiti da su i oni pronašli svoju sreću”, poručuje Stjepan. Dodajmo, pjesmu je aranžirao Domagoj Pavin, za prateći spot zaslužan je Josip Ninković, dok je kadrove s glumcima Klarom Paradžik i Mariom Lončarićem snimio Zdravko Terkeš. Singl je izdan u nakladi Stjepanovog novog izdavača Aquarius recordsa. Više o Stjepanu doznajte na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Stjepan Lach – Ne mogu odoljeti

Tagged