stjepan lach - deset godina 2024.

Stjepan Lach novu je 2024. godinu započeo predstavljanjem videospota za singl “Deset godina”

Glazbenik Stjepan Lach novu je 2024. godinu započeo predstavljanjem videospota za singl “Deset godina”. A Stjepan, jedan od naših najtalentiranijih glazbenika čiji će vas melankonični vokal osvojiti na prvu, nakon vrlo uspješne koncertne godine ponovo ima snažnu baladu. I dodajmo, glazbu i tekst nove Lachove pjesme potpisuje MaTune music, a za produkciju je i ovaj put zaslužan Goran Kovačić.

“Iza mene je prilično duga i radna godina. Tu su bili brojni koncerti od Iloka do Dubrovnika te novih 45.000 kilometara na automobilu. Tako da, zaista sam prezadovoljan napretkom iz godine u godinu u svakom smislu. A ove, 2024. godine, planiram nastaviti u još jačem tempu, tako da godinu započinjem s novim singlom. No, planiram ih još nekoliko u ovoj godini“, rekao je Stjepan Lach. A za ovaj novi singl je snimljen i videospot koji zaokružuje sanjivu i dinamičnu atmosferu pjesme.

“Pjesmu prati i videospot nastao pod redateljskom palicom Josipa Ninkovića s kojim surađujem od prve pjesme, dakle već dugih šest godina. Do sada smo se toliko upoznali da cijeli proces nastanka spota ide vrlo lako i jednostavno”, dodao je Stjepan. Podsjetimo, prošlu godinu Stjepanu je obilježilo i rođenje trećeg djeteta, kćeri Rebeke, koja je od prvog dana tatina miljenica. “Rebeki će uskoro prvi rođendan, a najčešća riječ joj je tata, što dovoljno govori o našoj povezanosti. Nakon dvojice sinova, Rebeka je naša prva kćer i zaista mogu potvrditi izreku da su kćeri posebne ljubavi njihovih tata. Koliko god supruzi i meni bilo ponekad teško s troje male djece, svaki dan završi u zahvalnosti i s osmijehom”, dirljivo je ispričao Stjepan. A ovog glazbenika možete pratiti na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Stjepan Lach – Deset godina

Tagged