silente | 2020.

Silente, dubrovački pop-rock bend, pjesmom “Navečer se srca lome” najavljuje svoj četvrti studijski album

Dubrovački bend Silente novim singlom i videospotom “Navečer se srca lome” najavljuju četvrti studijski album. Članovi benda proveli su posljednjih šest mjeseci u pripremi i snimanju novog materijala, a ovim singlom “Silente” otvara sljedeće poglavlje svog rada. Za potrebe snimanja uživo pjesme “Navečer se srca lome” bend je ozvučio dvoranu dubrovačkog kluba Revelin. A uz snimateljsko vodstvo Filipa Vidovića uspješno su je i snimili. Pjesmu autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a kompozicijski i aranžerski Tibor Karamehmedović.

“Žao nam je što ste toliko dugo čekali na naše nove pjesme, ali potrebno je vremena da se stvari poslože kako treba. Uložili smo puno truda u ovu pjesmu i ponosni smo na sav materijal koji ćemo vam predstaviti u sljedećih nekoliko mjeseci. Nadamo se da ćete iz ove pjesme izvući barem djelić logike potrebne da vas uvjeri da u životu treba ići samo naprijed, samo pravo. Ne gledajte u život kroz retrovizor i nemojte se bojati. Ne tražite sigurnost u maglovitim stvarima kao što je ljubav, kao što je sreća. Riskirajte dok je tu. Jer kao što Doris Kosović pjeva – ljubav će daleko biti od nekog objašnjenja za koje da se uhvatiti”, poručuju čudni ili čudesni Doris, Tibor, Sančo, Ivuša i Ivana.

Miks i master radio je Domagoj Perišić, a video spot režirao Miran Brautović iz Palm Produkcije. Spot je sniman u Varaždinu uoči povratničke turneje i velikog koncerta Silentea na Špancirfestu 2019. godine. Više informacija o ovo dubrovačkom bendu doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Silente – Navečer se srca lome

Tagged