sick sheets | 2020.

Sick Sheets, osebujni lovransko-labinski bend, predstavlja spot za pjesmu “Allergies”

Ideja za priču u spotu za pjesmu “Allergies” članovi benda “Sick Sheets” dobili su još u studenom mjesecu 2019. godine. Temeljna podloga ovog video spota su “jaki vizuali uz kvalitetnu pjesmu”. A sam spot prikazuje alkemičarku u svijetu koji se nalazi ispod zemlje. Ona tamo radi eksperimente i kreacije koji su direktno povezani sa zvukom starih instrumenata.

Sick Sheets je lovransko-labinski glazbeni sastav osnovan u lipnju 2019. godine. Bend od svog početka svira samo originalne pjesme, a njih izvodi doista osebujnim stilom. Članovi benda su Toni Kranjac (electric wind instrument, klasični klarinet i prateći vokal), Filip Leko (bas gitara), Davorin Grgić (bubanj) i Hrvoje Puškarić (glavni vokal i klavir).

Dodajmo da je Hrvoje Puškarić surađivao sa nizom raznih glazbenika, a svirao je i u projektima kao što su Sinteza i Histriatria. Videospot su režirali i montirali Dino Kos i Afrodita Lekaj, a tu je i Paulino Girotto koji je bio direktor fotografije. Inače, ideja osnivanja grupe Sick Sheets rodila se od strane dva profesora klavira – Filipa Leke i Hrvoja Puškarića. Sve se dogodili na jednom od školskih izleta u Sarajevu. Bilo je to u “kafani”, u sitnim satima i uz kavu… Više informacija o ovom psihodeličnom progresivnom rock bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Sick Sheets – Allergies

Tagged