saša lozar - daleko od raja | 2021.

Saša Lozar pjesmom “Daleko od raja” suptilno dočarava sretni kraj agonije

Saša Lozar predstavio je pjesmu “Daleko od Raja”, a ona je i najavni single povodom izlaska trećeg studijskog albuma pod nazivom “San”. Dinamičan, plesan, vokalno razigran i ponovo drugačiji, Saša Lozar još jednom potvrđuje da su originalnost, talent, upornost i dosljednost neophodni za ostvarenje jedne kvalitetne glazbene priče.

Simboličan naziv novog hita Daleko od raja suptilno dočarava početak kraja ili sretni završetak agonije. Ukazuje na promjenu, prihvaćanje neke novonastale situacije, kako u odnosu tako i u širem kontekstu. A sama glazbeno-vokalna zaigrana forma nosi jednu toplu emociju, pozitivnu energiju, ali i optimizam.

San je treći studijski album i u njemu se govori o spektru događaja u stvarnom i iluzornom svijetu. Probrana kolekcija pop hitova koji opisuju slijed događaja od samoga početka pa do ostvarenja Sna. Uz dobro znane hitove poput Budi, Tajno i b, na novom album se i nalazi novosnimljeni materijal.

Ljetni hit SAN i sarajevska avantura su kvalitetno ispunili sva očekivanja

Jednako tako je i dokaz da su avanture na glazbenom putu nužne. Izdvajamo par itekako zanimljivih glazbenih brojeva. Dopusti i Fantastično autorske su pjesme iz radionice vrlo talentirane ekipe. To su Skansi, Bane iz benda Songkillers i neprežaljeni Dino Dvornik, koji je ujedno odsvirao klavijature na singlu Fantastično te klupski remix hita Da.

Autorski tim je tekako važan i vrijedan spomena. Producent je Gordana Bosak za Agapamusic, a Predrag Martinjak potpisuje pjesmu. Za mix i mastering zaduženi su Bojan Šalamon Shalla, Srđan Sekulović Skansi, Dino Šaran i Đani Pervan dok je Ines Prajo autorica teksta. Sve vizualne čarolije i dizajn potpisuje Grupa Ultima i Boris Poljičanin, a atraktivne video spotove na albumu SAN dobro već znani Grzincic Creative Visuals, Sestrice i More Magnets. Više o Saši doznajte na njegovoj Facebook stranici.

AUDIO: Saša Lozar – Daleko od raja

Tagged