saša jakelić - u tvojoj sobi | 2023.

Saša Jakelić, splitski kantautor, predstavlja emotivnu baladu “U tvojoj sobi”

Splitski kantautor Saša Jakelić predstavlja novu i vrlo emotivnu baladu naziva “U tvojoj sobi”. Pjesma je to koja u sebi nosi izraženi dalmatinski prizvuk, a tekstom pjesme koji sadrži elemente evergreenskog pop rocka, Saša još jednom poseže ka svojim glazbenim korijenima i uzorima. “U tvojoj sobi” u trećem licu ocrtava fiktivnu ljubavnu nesretnu priču. Ali, ipak završava s pozitivnim ozračjem i nadom da svaki novi dan nosi prilike za nove početke…

“Pisma na neki način određuje moj trenutni glazbeni smjer. A to je intenzivniji povratak korijenima i izvornoj mediteranskoj pop Dalmaciji, fjoretima, timbru… Sami epilog san zamislija ka svojevrsni hommage splitskoj klapskoj pismi, jer san i sam bija tenor klape Šufit od njenog osnutka prvih deset godina. Za vrime snimanja vokala san se malo iz gušta igra i iz zezancije snimija sve glasove. A njih smo, eto na kraju i ostavili na snimci”, rekao je Saša Jakelić.

Uz Sašu, koji u pjesmi svira gitare i mandoline, aranžman potpisuje i Roko Čekalović. A on je ujedno odsvirao klavir i bas, ali je i orkestrirao. Interesantno, Saša je sam otpjevao sve klapske dionice u pjesmi U tvojoj sobi. Dodajmo da mix i mastering potpisuje Dado Marušić. Novu pjesmu Saše Jakelića možete slušati na svim streaming servisima na linku bfan.link/u-tvojoj-sobi. A ovog dalmatinskog pjevača možete pratiti putem njegovog Facebook profila.

LYRIC VIDEO: Saša Jakelić – U tvojoj sobi

Tagged