rita ora - how to be lonely | 2020.

Rita Ora se vratila na glazbenu scenu genijalnim videospotom za sing “How to be lonely”

Nakon fenomenalnog početka 2020. godine i snimanja scena za nadolazeći film “Twist”, Rita Ora je isporučila i genijalni videospot za najnoviji singl “How to be lonely”! Kroz ovaj singl čiji je video režirao Dave Meyers, Rita Ora bori se sa svojim osjećajima, nesigurnostima i strahovima. Istovremeno uči kako voljeti samu sebe, a istu formulu preporučuje svima nama.

Novi Ritin singl How to be lonely napisao je Lewis Capaldi, dobitnik BRIT nagrade, a koji je ujedno zadužen i za gitarske dionice i back vokale na njezinom novom singlu. I dodajmo, riječ je o prvom glazbenom uratku koji je Rita Ora pripremila u 2020. godini.

“Putujući svijetom, radeći, doživljavajući različite zemlje i provodeći vrijeme konstantno na cesti, tijekom godina sam naučila kako uživati u svom društvu i cijeniti svaku interakciju. Ova pjesma inspirirana je različitim razdobljima iz mog života. U vremenima kada sam shvatila da smo svi jednako dragocjeni ljudi, a to je nešto što trebamo njegovati. Iako su veze istovremeno važne, odobrenje drugih ljudi nam nikada nije potrebno. Kada ste sami, sjetite se da ste vi dovoljni i da imate snage sami donositi svoje odluke”, poručila je Rita Ora.

Singl “How To Be Lonely” u prvom je tjednu prikupio preko 3 milijuna streamova

A to su brojke samo sa platforma Spotify i Apple. Dodajmo da je singl ušao i na globalnu radio airplay Top 100 ljestvicu. Zanimljivo je spomenuti da je Rita Ora do sada ostvarila impresivnu brojku od sedam milijuna prodanih singlova, a prikupila je i preko milijardu streamova na Spotifyju samo s posljednjih pet singlova. Podsjetimo, Rita je posljednji, platinasti album Phoenix, objavila danas već davne 2018. godine.

Ona je ujedno i oborila sve rekorde s glavnim singlom Let you love me s kojim je ušla u povijest bitanske glazbene scene. Spomenuti singl bio je njezina 13. pjesma koja je ušla u TOP 10, čime je Rita postavila novi rekord britanske ljestvice kao pjevačica s najviše pjesama u TOP 10 najemitiranijih singlova. Od nadolazeći planova, vrijedi istaknuti kako će Rita glumiti i u nadolazećem filmu Twist uz Michaela Cainea i Lenu Headey. U njemu će glumiti Artfura Dodgera, lika iz romana Oliver Twist pisca Charlesa Dickensa. Sve o tom filmu doznajte na stranicama IMDB-a. A što Rita Ora upravo radi i planira provjerite na njezinoj Instagram stranici.

VIDEO: Rita Ora – How to be lonely

Tagged