mašinko - ono što si ostavio | 2024.

Mašinko objavio spot za singl “Ono što si ostavio” sniman na velikom zagrebačkom koncertu

Dva mjeseca nakon održanog velikog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture, bend Mašinko otkrio je video uradak snimljen upravo sa zagrebačkom publikom. Naime, “Ono što si ostavio” novi je singl s njihova posljednjeg albuma “Pozovite rapsode”, a atmosferu sa slavljeničkog koncerta možete doživjeti u njihovom novom spotu. Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurček, Vjekoslav Palinić, Berislav Matej Mikša i Branimir Boban zaslužni su za sjajne snimke, dok je sve u spot upakirao Hrvoje Baudoin. I dodajmo, režiju i produkciju potpisuje Marko Nemec.

Dodajmo i da je Mašinko nakon nastupa u Tvornici kulture novi album Pozovite rapsode predstavio zadarskoj i šibenskoj publici. A nove i dobro poznate ranije hitove vraćaju pred zagrebačku publiku već krajem svibnja. Naime, bend će na Zagreb Beer Festu nastupiti u subotu, 25. svibnja 2024. godine u 18:30 sati.

Podsjetimo, album Pozovite rapsode dostupan je na LP-u i CD-u, ali i na svim digitalnim kanalima. Glazbu i aranžman pjesama potpisuje čitav bend, dok su tekstove napisali Marin Šulentić, Srđan Grbić, Andrija Ražnatović i Petar Predrag. A album Pozovite rapsode snimali su Mark Mrakovčić i Leonard Klaić. Dodajmo potonji potpisuje miks i master te skupa s bendom i produkciju. Više o bendu Mašinko doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Mašinko – Ono što si ostavio

Tagged