marisol - nove boje | 2023.

Marisol, glazbeni “mango pop” dvojac, predstavlja svoj live session naziva “Nove boje”

Glazbeni dvojac Marisol predstavlja live session kojeg su nazvali “Nove boje”… Naime, proljeće je već u punom mahu, a i ljeto mu je za petama. A to znači, kako sami kažu, da je “vrijeme za svježe pjesme iz glazbene radionice dvojca Marisol”!

Live session Nove boje novi je audio-vizualni bombon iz njihove šarene vrećice. Radi se o 12-minutnoj premijernoj live izvedbi novih triju pjesama – Azija, Riječi od šećera i Mars. Ovog puta za lokalitet su odabrali prekrasan ambijent na otoku Lošinju, uistinu poseban muzej Apoksiomena. Video je režirao i montirao Dragan Đokić, a snimio Duje Kundić.

“Čini nam se kako je live izvedba praćena kvalitetnim vizualom na zanimljivim i živopisnim lokacijama sjajan paket kako predstaviti novu glazbu i publici, a i organizatorima festivala i koncerata. Nadamo se da ćete uživati u ovoj šarenoj lepezi boja i kroz glazbu ispričanih priča i ostanite uz nas, uskoro pripremamo još iznenađenja”, poručuje Marisol.

Video za “Nove boje” uvertira je u njihov novi studijski singl “Ljeto” za koji će trebati pričekati kraj svibnja

Marisol se predstavio krajem 2020. godine singlom Kontrol frik, a zatim i live videom s Hvara. Točnije, svojevrsnim glazbenim filmom koji je najavio njihov hvaljeni album Žene mape. Zvuk albuma sami su nazvali mango pop žanrom, kao asocijaciju na nešto svježe, ukusno i fino. A mediji su ga opisali kao najbolji ljetni domaći soundtrack

Umeđuvremenu, dvojac je pripremio još, kako kažu, finih poslastica, kao što je i live video s njihovog promotivnog zagrebačkog koncerta iz Akademije likovnih umjetnosti, kao i novi singl Mars s popratnim videospotom, koji je ujedno najavio da rade na novim pjesmama koje će se naći na drugom albumu. Više o ovom glazbenom dvojcu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Marisol – Nove boje | Live session

Tagged