marija mirković - ne sjećam se | 2024.

Marija Mirković predstavlja videospot za publici omiljenu pjesmu “Ne sjećam se”, koja se nalazi na njezinom nedavno objavljenom albumu “Ja sam Marija”

Marija Mirković, kantautorica i gitaristica, nedavno je predstavila publici dva albuma odjednom. Prvi je album obrada pod nazivom “I to sam ja”, a drugi kantautorski album “Ja sam Marija”, na kojem se našla pjesma “Ne sjećam se”. I vrlo brzo postala favorit publike!

A Marija, koju mnogi već poznaju i po nadimku Makica, je za odličan početak 2024. godine odlučila objaviti videospot kako bi publici zahvalila za sjajne reakcije na pjesmu. Ukratko, dobar je to način da vizualno približi priču koja se krije iza pjesme… I dodajmo, videospot za pjesmu Ne sjećam se režirala je Sandra Mihaljević, s kojom Marija Mirković već dugi niz godina surađuje.

Iza nastanka pjesme Ne sjećam se krije se zanimljiva priča. Naime, ova pjesma skoro da nije ni dočekala svoju objavu na ovom albumu. “Album Ja sam Marija već je bio u potpunosti završen. No, meni još nešto nedostajalo. Sve što mogu reći je da ako vam se čini da nešto nedostaje, onda napravite da ne bude tako”, rekla je Marija Mirković.

Marija je do sada napisala puno pjesama za druge glazbenike

Budući da puno piše i za druge, Marija je kroz karijeru napisala stihove nekih od poznatijih domaćih pjesama. A pjesmom Ne sjećam se opet pokazuje da i sebi može napisati i uglazbiti vrhunske i pamtljive stihove. I to one koje pjevuše svi oni koji su barem jednom poslušali pjesmu. Dodajmo i da aranžman i produkciju za ovu pjesmu potpisuje Branimir Mihaljević.

Glumci, koji uz Mariju dočaravaju priču u ovom prekrasnom videospotu snimanom na željezničkom kolodvoru i u vožnji vlakom, su Dea Presečki i Robert Španić. A video produkciju spota potpisuje Karpo media. Dodajmo da je Ne sjećam se još jedna u nizu uspješnih epizoda Marijine samostalne karijere. U njoj joj ponovno slijedi rad na novim pjesmama za druge izvođače, nakon što se za sada malo posveti i promociji svoja dva albuma, objavljena na isti dan… Više ovoj glazbenici, popularnoj Makici, više doznajte na njezinoj Instagram stranici.

VIDEO: Marija Mirković – Ne sjećam se

Tagged