marina mirković & feminnem - noćas si moje vino | 2024.

Marija Mirković i Feminnem za Dan žena poklanjaju “Noćas si moje vino”, pjesmu koju ćete brzo zavoljeti

Povodom Dana žena ujedinile su se Marija Mirković i Feminnemke, popularne predstavnice domaće glazbe i objavile videospot za poznatu pjesmu “Noćas si moje vino”. A u spotu prekrasne i ponosno “osvajaju” grad. Što je zanimljiva konotacija jer njihovo samopouzdanje naglašava ženstvenost i snagu…

“Spot objavljujemo na Dan žena kao poklon svakoj od nas, u ime svih naših radosti i međusobnog poštovanja koje mi žene zaslužujemo svakoga dana. Stoga kada je čuju, neka ih na to podsjeća! Žene za žene na Dan žena. Mislimo da ne postoji bolji dan da se ovo naše glazbeno prijateljstvo i suradnja objavi”, naglasile su sve zajedno prilikom predstavljanja pjesme.

Suradnja kantautorice i gitaristice Marije Mirković s Pamelom, Nikom i Nedom bila je izvjesna i morala se dogoditi nakon višegodišnjeg prijateljstva. A konačno je došao trenutak da svoj zajednički rad predstave i gledateljima. “Bilo nam je užitak surađivati s našom dragom Makicom koja nam je iz kolegice prerasla u prijateljicu. Zato ne lažemo kad kažemo da smo se jako veselile ovoj pjesmi. Na snimanju spota sve je toliko glatko teklo pod palicom naše Sandre Mihaljević, koja je kao i obično, imala točnu viziju slike za ton. Zato je sve ličilo na jedno veliko ugodno druženje”, simpatično su Feminnemke objasnile suradnju.

Dame su u spotu kroz Zagreb nosile stil koji izgleda kao sa svjetskih modnih pista

A neke scene su zahtijevale i dosta hrabrosti… Spot je režirala Sandra Mihaljević s kojom i Marija i Feminnemke surađuju već dugi niz godina. A to očito vrlo dobro funkcionira ako je suditi po ovome, ali i po svim prethodnim spotovima. Pjesma ima dosta ženstven i čak pomalo boemski prizvuk, a pjevačice su se u spotu savršeno uživjele u tu ulogu.

“Sama suradnja je proizašla iz druženja i mogu reći da sam se predobro zabavljala na snimanju spota. Najdraža scena mi je kada Neda leži na pješačkom prelazu na najprometnijoj cesti u gradu, ljudi prolaze i gledaju u čudu, a redateljica juri i pokušava snimiti sve što treba dok traje zeleno svjetlo za pješake. Super smo se zabavljale i na snimanju i u studiju. Drago mi je što sam upoznala i što sam se zbližila sa ovim talentiranim i divnim ženama”, podijelila je Marija svoje iskustvo. Više o Mariji Mirković doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Marija Mirković feat. Feminnem – Noćas si moje vino

Tagged