marei | 2019.

Marei nakon singla “Mjesec” predstavlja svoju novu pjesmu koju je nazvala “Vrijedi li”

Marei je djevojka koja već godinama pjeva i predstavlja se kao izvođačica, a prethodnim singlom “Mjesec” se prvi put predstavila i kao autorica. A sada predstavlja i svoju novu pjesmu koja je pitka i direktna, a zove se “Vrijedi li”. Dodajmo da je autor teksta, glazbe i aranžmana Danijel Damjanović, dok je Marei koautorica teksta.

“Mislim da zaista nije teško poistovjetiti se s pjesmom Vrijedi li. Naime, svatko prolazi kroz slične odnose, bilo da se radi o ljubavnom, prijateljskom ili nekom drugom. To su odnosi u kojima se ljudi toliko navežu jedni na druge da postaje gotovo nemoguće pomisliti na odvojen život. Kao da je taj odnos sve promijenio i da ništa više ne može biti kao prije. I u svemu tome se čovjek pita – vrijedi li proživljavati bolne i teške trenutke, gubiti samopouzdanje. Ali i vrijedim li ja kao čovjek u ovom odnosu? A odgovor na pitanje svatko traži za sebe”, rekla je Marei.

Spomenimo i da pjesmu Vrijedi li prati i popratni videospot koji potpisuje Mladen Đaković i N.O. Production. A on je zamišljen na način da ne stvara još jednu paralelnu priču s pjesmom. Naime, on sjetnim i pokretnim kadrovima pokaže ranjivost i izloženost o kojima pjesma govori. Više o glazbenici Marei, znanoj i kao Marina Žužić, doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Marei – Vrijedi li & Mjesec

Tagged