lucky day - spavaj, željo moja | 2020.

Lucky Day predstavlja autorski singl i video spot “Spavaj, željo moja”

Zagrebački sastav “Lucky Day” objavljuje autorski singl i video spot “Spavaj, željo moja”. Glazbu, tekst i aranžman moćne pop rock balade o neuzvraćenoj ljubavi potpisuje Davor Keranović. Pjesmu su snimili članovi benda, dok je prateće vokale otpjevala Emina Arapović. Dodajmo da su za glazbenu produkciju zaslužni Krešimir Jukić i Davor Keranović. Videospot “Spavaj, željo moja” prikazuje članove Lucky daya u sviračkom zanosu. On je premijerno prikazan u emisiji PopRock.hr na HRT-u, a snimljen je pod redateljskom palicom Tvrtka aka Vidokka.

Spavaj, željo moja je jedna od onih pjesama koje se dogode brzo, gotovo trenutno – kanaliziranjem. Jednostavno izađu kroz autora bez velikih razmišljanja. Nenamjerno, tekst je ispao dvosmislen. S jedne strane govori o želji kao pojmu i razočaranju što nije realizirana. A sa druge strane priča o želji prema nekome u ljubavnom smislu. No ni to opet nije završilo željenim rezultatom”, rekao je Davor Keranović.

Bend je svoje djelovanje započeo 2013. godine

A svoje prve javne nastupe održali su već 2014. godine. Tada su na koncertima su izvodili cover repertoar svih najvećih domaćih i regionalnih hitova te su vrlo brzo postali prava klupska atrakcija. Specijalizirane večeri Svi marš na ples! postaju sinonim za Lucky day, a grupa gradi svoje ime na svim mjestima gdje je publika željna najbolje domaće glazbe. S godinama nastaju i brojne autorske pjesme, koje je Lucky Day finalizirao, a jedna od njih je Samo si ti znala sve, koju predstavlja publici.

Pjesme su obojane pop rock zvukom, s primjesama drugih žanrova – od etna do reggea. Od većih nastupa svakako treba izdvojiti koncerte s bendovima Hladno pivo i Opća opasnost, kojima su svirali kao predgrupa. Od samog početka, bend svira u istoj postavi: Marijo Jakopović Brko (bubnjevi / vokal), Igor Flajhar Giga (bas / vokal), Silvio Žigulić Silvanno (klavijature / vokal), Saša Cindrić Sale (gitara / vokal) i Dave Hacienda (vokal). Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Lucky Day – Spavaj, željo moja

Tagged