lovorka sršen - tako lako | 2021.

Lovorka Sršen predstavlja pjesmu “Tako lako” uz koju je vežu lijepa iskustva

Lovorka Sršen, predstavila se sredinom rujna 2020. godine svojim prvim singlom “Delta”. Singl je kasnije završio i kao dio kompilacije “Drop of Comfort Sessionsa”, ali i bio proglašen singlom 2020. godine po odabiru portala Ziher.hr. Lovorka je pripremila novi singl naziva “Tako lako”, a za koji glazbu i tekst potpisuje sama. “Jako sam uzbuđena što su pjesma i spot napokon vani nakon što su nam koronavirus i vremenske prilike i neprilike odužili sva snimanja”, rekla je Lovorka.

Josip Radić koji je radio aranžman i Jere Šešelja koji je radio produkciju su prvo od ove moje male pjesme napravili jedan pravi bombončić. A onda je producentica i redateljica Dora Prpić s Pavlom Krnjaićem napravila divan suptilan spot. Sve vezano uz pjesmu Tako lako od samog nastanka su samo lijepa iskustva. Jako sam sretna i zahvalna zbog toga”, rekla je Lovorka Sršen.

Lovorka je (novije) ime u glazbi i na hrvatskoj kantautorskoj sceni. Glazbenim znalcima poznata je po suradnji s bendovima Kensington Lima, Yo Soy Tu Madre i Nan DeSKA?!. S pjesmom Delta tijekom jeseni 2020. godine po prvi put se predstavlja kao samostalna glazbenica… Više o Lovorki doznajte na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO: Lovorka Sršen – Tako lako

Tagged