bad daughter - favourite game | 2021.

Lovely Quinces singlom “Favourite Game” predstavlja svoj novi solo projekt naziva “Bad Daughter”

Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, predstavlja se sa svojim novim solo projektom Bad Daughter i singlom “Favourite Game”. Dunja je ovaj projekt gradila godinama. Prvi je singl spreman za publiku, a prati ga i videospot. Baš kao i Lovely Quinces, s kojom je kao mlada i izrazito talentirana kantautorica od samog početka visoko iskočila na glazbenoj sceni svojim osebujnim, drskim i duboko emotivnim stilom, Dunjina Bad Daughter se poigrava granicama unutar indie pop žanra. I daje mu svoju nešto tamniju, ali i dalje plesnu i pitku viziju.

Kreativni koncept i vizualni identitet spota Favourite Game osmislio je Šanavala Concept Store. Spot je režirala Hani Domazet, direktor fotografije bio je Vladimir Đurić, a producentica Dora Prpić. Dodajmo da se uz Dunju se u videospotu pojavljuje i Nikola Milivojević.

Favourite Game je najavni single albuma Let me panic koji je napravljen u suradnji s producentom i aranžerom Leonardom Klaićem. Izlazak albuma se očekuje početkom jeseni, izdaje ga LAA, a albumu će prethoditi objavljivanje još nekoliko pjesama na streaming servisima. Više o Dunji Ercegović / Lovely quinces / Bad daughter doznajte na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO: Bad daughter – Favourite game

Tagged