lidija bačić lille - radi radi radi | 2020.

Lidija Bačić Lille za pjesmu “Radi Radi Radi” predstavlja atraktivan video spot prepun modela koji se druže oko bazena

Lidija Bačić Lille, najbolji “glas i stas” naše estrade, predstavlja vrlo atraktivni video spot za svoju hit pjesmu “Radi Radi Radi”. Podsjetimo, izlazak novog spota Lille već tjednima najavljuje izazovnim fotografijama sa snimanja. A ako možda niste vidjeti te fotografije, ona se uglavnom šeta oko bazena u oskudnim kupaćim kostimima. I to onima u kojima obožavatelje izluđuje zamamnim oblinama. Što drugo reći, nego klasična Lidija Bačić Lille koja pokazuje ono najbolje što ima. I stas i glas!

Glazbu za pjesmu Radi Radi Radi potpisuju Lidija Bačić Lille i Fayo, koji je ujedno i autor teksta te izvršni producent. Aranžman potpisuje Siniša Reljić Simba, dok je snimatelj i montažer Marko Dalić. I dodajmo, prekrasni modeli u spotu su Mirta Meštrović, Tea Lukić, Tena Miličić, Kristijan Musić, Antonio Šincek i Mislav Katanić. A uostalom, prekrasan je i ovaj novi spot. Pogledajte ga!

Lidija Bačić poznata i kao Lille, hrvatska je pop pjevačica i glumica. Lille je rođena 4. kolovoza 1985. godine, a proslavila se 2005. nakon što je završila kao drugoplasirana u drugoj sezoni Hrvatskog idola. 2010. godine izdala je svoj debi album naziva Majčina ljubav. Dodajmo i da je Lidija Bačić surađivala s nekoliko glazbenih umjetnika, među kojima su Mladen Grdović, Alen Vitasović, Žanamari Lalić i Luka Basi. Više o Lidiji doznajte na njezinom Instagram profilu.

Radi Radi Radi – riječi pjesme

Ti si malo ego trip ili ništa ili vip, ma u stvari ti si ego manijak.
Ja sam malo nesvjesna, još mi malo fali sna, kombinacija smo Bože wtf.
Kažeš da mi stoji jeans, mislim da je bolje bez.
Onda neka ide cut, nek ide rez. Tebi stoji bahatost, na to padam nažalost.

Moje tuge ti si novi sitan vez. Noći su vrele i pijem do dna, jer ni s tabletama nema mi sna.
Ti ne znaš kako je ukleta noć dok čekam poziv i kad ćeš mi doć.
Radi, radi, radi mi što hoćeš Radi, radi, radi mi što hoćeš Radi, radi, radi mi što hoćeš.
Baš te briga, znaš da sutra opet meni doć’ ćeš…

VIDEO: Lidija Bačić Lille – Radi Radi Radi

Tagged