lara demarin - ne dam ti da znaš | 2023.

Lara Demarin, novo lice na hrvatskoj glazbenoj sceni, predstavlja singl “Ne dam ti da znaš”

Dvadesetsedmogodišnja Lara Demarin svoju je glazbenu priču započela 2016. godine u showu The Voice, pod palicom iskusnog mentora Tonyja Cetinskog. A nakon showa, Lara je nastavila graditi svoju glazbenu priču i kao prateća pjevačica benda The Funkensteins. Godine 2020. se publici predstavila kao kantautorica, ali na nastavak njezine karijere smo morali čekati do samoga ljeta 2023…

Lara Demarin sada donosi novi singl, pjesmu naziva Ne dam ti da znaš, a zaboravljeni r`n`b ritam ove sonične karamele poziva na ples i savršeno se uklapa u ljeto koje je pred nama. Dodajmo da su pjesmu napisali Matej Mudrovčić i Matija Cvek, a u Larine je ruke dospjela sasvim slučajno prije gotovo tri godine. I to na kućnom, glazbeničkom druženju…

I dodajmo, Lara nije nam dala da saznamo o kakvom se singlu radi do objave i videospota. A u njemu ona svojom nevjerojatno dinamičnom plesnom ekipom pjeva o vječnoj ljudskoj situaciji… “Rekla bih da su svi s tog druženja imali mali utjecaj na to kako pjesma zvuči danas, a najveće zasluge, naravno, idu producentu Hrvoju Domazetu, koji je shvatio u kojem smjeru se želim izraziti kao izvođač”, rekla je Lara Demarin.

Više o Lari Demarin

Lara Demarin rođena je 15. svibnja 1996. godine u Puli. Već sa tri i pol godine kreće u muzički vrtić Glazbene škole, a godinu iza u pulski dječji zbor Zaro. A tamo i prvi puta nastupa kao solistica. Zatim upisuje i završava osnovnu glazbenu školu svirajući klavir. Nakon toga, uz završenu Opću gimnaziju u Puli, završava dvije godine solo pjevanja i nastupa kao solistica u zboru pulske Glazbene škole.

Pohađa i studio glazbene kreativnosti Čarobna frula, gdje pjeva u vokalnoj skupini i uči svirati gitaru. Pjevanjem se ozbiljnije počinje baviti u svojoj desetoj godini, kada kreće nastupati na dječjim festivalima. Spomenut ćemo Mali Veliki Mikrofon na kojem pobjeđuje 2010. godine, Mali Histria Festival u pulskoj Areni i All you need is love u Pazinu. Također, tri godine zaredom nastupa i na Grobničkoj skali u pratnji banda HRT. A više o Lari, mladoj hrvatskoj glazbenici i što ona trenutno radi, doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Lara Demarin – Ne dam ti da znaš

Tagged