kids from the sky - znamo malo | 2023.

Kids from the sky nakon niza hitova svoju publiku časti novim feel good singlom “Znamo malo”

Bend Kids from the sky nakon niza hitova svoju publiku časte novim feel good singlom naziva “Znamo malo”. A ovaj singl stiže uoči njihovog nastupa na LIFT Festivalu, koji će se održati u petak, 24. studenog 2023. godine, u Tvornici kulture. Sve o ovom glazbenom festivalu možete doznati ovdje.


“Mladi smo i imamo svoju viziju života i taj svoj život krojimo po svojim načelima. U tih par riječi možemo opisati tematiku ove pjesme. Ukratko, ne brinemo previše o tuđim mišljenjima i želimo voditi život kakav mi želimo voditi. Upravo iz tog osjećaja nastala je ova pjesma”, rekao je Teo iz benda Kids from the sky. Podsjetimo, ovaj bend čine Robin Petić (bubnjevi) i Teo Golub (vokal), a njihov rad započinje danas davne 2017. godine…

Dodajmo da je Dinko Šimac snimio video spot za pjesmu Znamo malo. S ovim spotom ponovno imamo jednu morsku avanturu, a kako poručuju dečki iz benda: “Iskreno, uživali smo svake sekunde snimanja tog video spota!” I podsjetimo, uz ovaj bend na LIFT Festivalu u zagrebačkoj Tvornici kulture nastupit će i Marko Bošnjak, Zembo Latifa, Masayah, Fantom, Baby Babilon i RODEO. A više infomacija o ovom zanimljivom mladom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Kids from the sky – Znamo malo

Tagged