indira & dženan lončarević - lopovi u tami | 2023.

Indira i Dženan Lončarević predstavljaju pjesmu “Lopovi u tami”, iščekivani duet ovih regionalnih glazbenih zvijezda

Indira i Dženan Lončarević objavili su pjesmu “Lopovi u tami”, a za ovu glazbenu suradnju se mora reći da je to vrlo iščekivani duet regionalnih zvijezda, koncertnih majstora i zabavljača. “Na prvo slušanje ove pjesme oduševila me energija, tekst i glazba koju potpisuju Neno Ninčević i Miroslav Buljan. Rekla sam ovo je moja pjesma i želim je otpjevati, ali sam jednako tako osjetila da je to duetska pjesma. Nakon konzultacija i kraćeg razmišljanja zaključili smo da u pjesmi želimo Dženana Lončarevića”, rekla je Indira.

Dženan Lončarević je vrhunski pjevač i kolega, ali i čovjeka koji osjeća i živi glazbu. Sretna sam što je čim je čuo pjesmu pristao je na duet i što su se naši glasovi tako dobro stopili u ovoj pjesmi. Jako sam ponosna na našu suradnju i jedva čekam čuti reakcije publike diljem regije. Želim da ju zapjevamo zajedno na koncertima”, dodala je Indira.

Pjesma Lopovi u tami prikazuje talente oba umjetnika u punom sjaju… Vrhunski izvođači s karizmom, melodija puna emocija i stihovi u kojima se svatko može prepoznati zasigurno će ispuniti očekivanja Indirine i Dženanove publike. “Svaki glazbenik već na prve taktove zna je li to to. A ja sam odmah kada mi je Miroslav Buljan poslao pjesmu znao da ju želim snimiti. Volim Indirinu energiju, tu pozitivu i veselje koje nosi sa sobom. No, Indira je i vrhunski profesionalac. Uživao sam u suradnji i vjerujem da ćete to čuti na prvo slušanje”, rekao je Dženan Lončarević, pjevačka regionalna zvijezda i jedan od najljepših muških glasova na estradi.

Atraktivni duet ovih vrhunskih izvođača prati i jednako atraktivan spot

On je sniman u prekrasnoj Villi Asteria u Fažani, a potpisuje ga redateljica Sandra Mihaljević. Uz Indiru i Dženana su i za ovaj spot bili dugogodišnji suradnici, provjerena ekipa vrhunskih stručnjaka. Ekipa iz salona Vikler i ruž osmislila je novu atraktivnu frizuru za Indiru, a glamurozni styling izvođača potpisuje Marko Grubnić. I dodajmo, cijela ekipa uživala je u luksuznom ambijentu kojeg je pružala Villa Asteria u Fažani. Minimalistički enterijer ove luksuzne ville pozicionirane tik uz more s pogledom na Brijune koji ostavlja bez daha, savršena je kulisa za regionalni duet na koji smo dugo čekali.

“Vjerujemo da će Lopovi u tami postati neizostavna pjesma za sve vaše zabave i radijske postaje regije dragi ljudi. Da ćemo ju pjevati zajedno za kraj ove godine i početak Nove 2024. godine. Nestrpljivo iščekujemo čuti kako ju pjevamo zajedno na koncertima i na dočeku Nove 2024., s Indirom na dočeku na trgu u Puli ili u hotelu Evropa u Sarajevu s Dženanom“, poručili su Indira i Dženan uoči premijere. Dodajmo da Indiru možete pratiti na njenom Instagram, a Dženana na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Indira & Dženan Lončarević – Lopovi u tami

Tagged