igor delač - bez tebe | 2024.

Igor Delač predstavlja novi singl “Bez tebe”, a on donosi novo glazbeno iskustvo u obliku modernog pop country zvuka

Igor Delač predstavlja svoj novi singl “Bez tebe”. A njime svojoj vjernoj publici priređuje iznenađenje i donosi novo glazbeno iskustvo u obliku modernog pop country zvuka. Točnije, ovdje se radi o pjesmi zarazne melodije i duboke emocije u kojoj će se mnogi pronaći i poistovjetiti s njenom pričom. Pjesma “Bez tebe” odražava unutarnju borbu protagonista koji shvaća da je život bez voljene osobe bezličan i nepotpun.

I dodajmo, Bez tebe nije samo pjesma. To je i iskrena ispovijest o ljubavi i gubitku koja će dotaknuti mnoge. Naime, jednom kada ostanemo bez voljene osobe tek tada shvatimo koliko nam ona znači. Ali i koliko je bez nje život prazan i besmislen. Igorova prepoznatljiva i snažna izvedba obogaćena pop country zvukom, pjesmi daje poseban obol. A prema prvim reakcijama, pjesma Bez tebe ima velike šanse dostići ili čak i nadmašiti uspjeh Igorovog dosadašnjeg najvećeg hita Jedan život malo je. Dodajmo, pjesmu potpisuje Igorov provjereni autorsko-producentski tim Hit Factory, dok je za radiofoničnu glazbenu produkciju zaslužan Ivan Zečić.

“Veseli me što je moja nova pjesma Bez tebe konačno vani i što su prve reakcije slušatelja izuzetno pozitivne. Po prvi put objavljujem pjesmu u country stilu i moram priznati da sam na prvu ipak bilo malo skeptičan i pitao se kako će to publika prihvatiti. Hit Factory, moji autori, očigledno su i ovaj put pogodili njihov ukus i napravili pjesmu koja će siguran sam ostaviti traga na domaćoj glazbenoj sceni. U današnje vrijeme hiperprodukcije novih pjesama i gužve u radijskom eteru, tako nešto postaje sve teža i teža misija

Nekada su pjesme trajale dugo i tako imale veću šansu da ih publika zavoli

“Za razliku od danas, kada se svakodnevno izbacuje desetak i više novih pjesama. Ali što je tu je, moramo se prilagoditi novim uvjetima. I moramo se još više truditi da radimo što bolje pjesme. Radio je oduvijek bio i još je uvijek najbolji i najjači medij za promociju novih pjesama. Za to je jako bitno da pjesme što više odgovaraju radijskom formatu i programu, ukratko da budu radiofonične. Hvala Bogu, meni i mom timu to još uvijek polazi za rukom i moje pjesme redovito dobro prolaze na radio postajama. Za to su naravno zaslužni glazbeni urednici i radio postaje koje pjesme prepoznaju, a kojima se i ovom prilikom od srca zahvaljujem na podršci i emitiranju”, dodao je Delač.

“Ljubav je uvijek nepresušna inspiracija pa je to slučaj i s ovom pjesmom. Nažalost, sve ljubavi nemaju uvijek sretan kraj. A čest je slučaj da tek kada ostanemo bez voljene osobe, shvatimo koliko nam znači. I koliko je bez nje naš život prazan i besmislen. Pjesma Bez tebe upravo govori o takvoj ljubavi i gubitku te snazi koju pronalazimo u teškim trenucima kada sami sebi priznajemo koliko nam voljena osoba znači i koliko smo izgubili njenim odlaskom iz našeg života. Vjerujem da će se u toj priči prepoznati mnogi i da će shvatiti kolika je vrijednost ljubavi i veze koju dijele s voljenom osobom. Bez obzira na možebitne probleme ili poteškoće u vezi, uvijek je ljepše i lakše u dvoje. Zato dragi ljudi volite se i ljubite, imajte razumijevanja jedni za druge i budite tolerantni. Život je kratak i trebamo ga proživjeti što je ljepše moguće. Nemojte se dovesti u situaciju da žalite za nekim zbog svoje nepromišljenosti ili loših odluka”, rekao je za kraj Igor Delač. A više o ovom glazbeniku doznajte na njegovom Instagram profilu.

VIDEO: Igor Delač – Bez tebe

Tagged