hjer - za nas | 2020.

Hjer, mladi čakovečki rocker, u debitantskom singlu “Za nas” slavi osjećaje bliskosti, sreće i ljubavi

Mladi čakovečki rocker Hjer, poznat i kao frontmen benda “Genova”, predstavlja svoj prvi samostalni singl “Za nas”. A u njemu slavi osjećaje bliskosti, sreće i ljubavi. “Pjesma je nastala u najsretnijem trenutku moga života. Dok, u isto vrijeme je to bio jedan od najtežih i najneizvjesnijih trenutaka. Kroz taj period u meni je neprestano jačao taj osjećaj povezanosti, bliskosti, sreće i ljubavi. Ali i spremnosti za moje ljude, odnosno moju obitelj. Ti osjećaji provlače se kroz cijelu pjesmu, a sve su jači i intenzivniji kako pjesma raste”, rekao je Hjer, znan i kao Hrvoje Krištofić.

Hjer naglašava nezamjenjivost i neprocjenjivost obitelji te ustrajnosti u teškim trenutcima: “Mislim da će slušatelji osjetiti tu radost, ali i bol kroz koju sam prolazio tijekom snimanja. Na kraju je sve završilo dobro, ali ova pjesma će me uvijek podsjećati na to koliko čovjek mora biti hrabar, ustrajan, borben i strpljiv da bi sve sjelo na svoje mjestu. A obitelj, to je nešto nezamjenjivo, nešto što promijeni vaš svijet na najbolji mogući način.” Redatelj spota je Marko Dimić, iza kamere je Žan Novosel, fotkala nas je Vladimira Spindler, a šminkala Ana Ude. Osim njih, spomenut ćemo i dva profesionalna glumca, Igora Baksu i Matka Buvača.

Spot je sniman u velikoj dvorani MESAP u predgrađu Čakovca. Set je bio koncipiran je kao crna kutija dok je u centru postavljen veliki LCD ekran gdje su projicirani kratki video isječci iz Hrvojevog života i prirode. “Cijelu priču upotpunili su naši prijatelji i njihove obitelji, moji dečki iz matičnog benda Genova i pas Gri. Za organizaciju, postavljanje i realizaciju cijeloga seta zaslužan je moj otac Srećko Krištofić i njegova ekipa. A posebno sam sretan što se u nekim kadrovima pojavljuje i moj sin”, poručuje Hjer. A sve što vas dodatno zanima o njemu potražite na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Hjer – Za nas

Tagged