goran orešković gogi - riječi | 2023.

Gogi, glazbenik znan i kao Goran Orešković, predstavlja svoj prvi singl “Riječi”

Goran Orešković, široj javnosti poznatiji po sudjelovanju u glazbenoj emisiji RTL Zvijezde i The Voice, sada pod umjetničkim imenom GOGI, predstavlja svoj prvi singl “Riječi”! Autori teksta su Matija Cvek i Đino Silić. Za aranžman i produkciju, zaslužni su Igor Drvenkar i Dario Mihić, dok je mastering odradio Igor Ivanović. I dodajmo, video spot je sniman na ulicama Zagreba.

“Pjesma Riječi nastala je tako što smo moj prijatelj Đino Silić i ja, uvijek rado sjedili na nekoj klupici u prirodi u Delnicama, s gitarom i papirom i stvarali bismo melodije i tekst. No, kako sam preselio u Zagreb, sada se često čujemo telefonski kada mi Đino pošalje neki svoj novi tekst. U slobodno vrijeme volim raditi nove melodije i njegov tekst pretvarati u pjesmu pa smo tako započeli ovu pjesmu Riječi. Na druženju s ekipom glazbenika, prijatelja često pustimo jedni drugima svoje radove pa sam jednom prilikom tako pustio nedovršenu pjesmu Matiji Cveku kojem se svidjela ideja i kojoj je on dodao još melodije i teksta. Jako sam sretan što imam prvu pjesmu iza koje stoji jako veliki trud i meni jako dragi ljudi”, rekao je Gogi.

“Drago mi je što su za cijeli vizualni dio pjesme zaslužni također moji dragi prijatelji Nik Rozić i Ivan Martinović. Zapravo, mogu reći da je moja prva pjesma nastala u okolini dragih ljudi. Mislim da je to jako bitna stvar. Jer, sve je uz prijatelje lakše i svi želimo samo najbolje napraviti jedni za druge”, dodao je Gogi. A sve što vas zanima o ovom pjevaču doznajte putem njegovog TikTok profila.

VIDEO: Gogi – Riječi

Tagged