elena brnić - trag | 2024.

Elena Brnić predstavlja singl “Trag”, glazbenu poslasticu koja se nalazi na njezinom nedavno objavljenom albumu “San”

Elena Brnić, mlada, ali i vrlo talentirana glazbenica, predstavlja svoj novi singl kojeg je nazvala “Trag”. A on je doista jedan od bisera s njenog nedavno objavljenog prvog albuma “San”. I dodajmo, taj album je vrlo brzo osvojio srca publike, ali i top listu najprodavanijih domaćih albuma u Hrvatskoj. A pjesma “Trag” svojom emotivnom snagom osvaja slušatelje već pri prvom susretu s njenim notama. Elena svojim glasom prenosi duboke emocije, dok nas tekst vodi kroz putovanje unutar vlastitih osjećaja i spoznaja…

“Moram priznati da mi je pjesma Trag jedna od posebnijih s mog prvog albuma jer je tekst za nju napisala moja prijateljica Paula Kostelac. Glazbu je napravio Marko Tomasović, a aranžmanom zaokružio Aleksandar Valenčić, dok je za izvršnu produkciju bila zadužena Ana Borić“, poručila je Elena Brnić.

Ne samo da je pjesma Trag izvanredna glazbena poslastica, već je i videospot za nju ostvarenje koje dodatno obogaćuje doživljaj. I samo je snimanje spota za ovu novu Eleninu pjesmu bilo pravo umjetničko putovanje. Lokacije su pažljivo odabrane kako bi se dočarala atmosfera pjesme, dok su vizualni elementi i režija pažljivo osmišljeni kako bi se savršeno uklopili u priču koju Elena želi podijeliti sa svojom publikom.

Eleni je snimanje spota za ovu pjesmu bilo “fenomenalno” i “jako se dobro zabavila”

“Namjerno smo htjeli da spot bude pun žarkih boja, veseo i razigran. Nadam se da smo uspjeli vizualno prenijeti bar malo energije i zabave koja nam je obilježila snimanje. Želim se još posebno zahvaliti i našem snimatelju Luki Grubišiću koji je ujedno i odglumio mog dečka iz sjene i njegovom entuzijazmu i idejama”, dodala je Elena.

Ovaj singl i videospot su rezultat predanog rada i strasti prema glazbi koju Elena Brnić nosi u sebi te je s veseljem dijeli sa svojom publikom. Jednostavno, prepustite se emocijama i osjetite Trag koji će pjesma ostaviti u vašim srcima. I dodajmo, Elenin album San dostupan je na streaming servisima. Više o ovoj mladoj glazbenici doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Elena Brnić – Trag

Tagged